Core tensiune de alimentare de 0.18um <--- înseamnă asta?

W

wccheng

Guest
Dear all,

Am o întrebare cu privire la sensul tensiune de alimentare de bază ale 0.18um a declarat în fişa de date.Intotdeauna mi-am vedea că fişa de date va lista afară de tensiune de alimentare de bază a 0.18um este 1.8V/3.3V.Ce este acest tensiunea medie?Pentru înţelegerea mea, aceasta este o cea mai mare tensiune de la Vgs.Acest lucru nu va arde de oxid de poarta.Am dreptate?

Mulţumesc

wccheng

Corect.Circuite ta în IC au de a lucra de mai jos că tensiune.De asemenea, preocuparea de mare este curentul care circuitul dvs. poate reţine.

Dar, ca şi pentru 0.18/3.3 vă sunt corecte.Tehnologia poate suporta până la 3,3 volti.
D

Dkace Dragă,

Se înţelege corect că Vgs-ar putea să nu mai mare de 1.8V?Sau Vds vrei să spui?Aţi putea să explice în detaliu?

mulţumesc

wccheng

Ei bine 1.8 este limita de CMOS normală în 0.18μm tehnologie, în timp 3.3 se Voltage Max aplicate CMOS groase de oxid (tehnologie dvs. ar trebui să aibă s2.5V de inalta tensiune si dispozitiv de 3.3V sau ceva de genul asta).Dacă sunteţi verificarea Design manualul de tehnologie acest lucru este precizat în caracteristici tehnologice dreapta în primul capitol.

D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back