conversia semnalelor video în semnale audio frequencys?

W

Walters

Guest
Cum pot converti semnale video în semnale audio frequencys?

Eu am procesoare audio Cum pot face o intrare video pentru procesoare audio pentru a frequencys procesor de semnal video?

Am nevoie de un convertor special pentru a converti semnale video în jos pentru a semnalelor audio şi apoi conversia semnalelor audio pentru a semnalelor video

Block Diagram

1.) Semnale video -> convertit la frequencys audio
2.) Întârziere audio / procesor faza de
3.) Converteşte frequencys audio pentru semnale video frequencys

Eu am o multime de procesoare întârziere, audio şi în faza de procesor pentru schimbare de frecvenţă audio numai cum a putea i a le modifica pentru a face o intrare video şi de ieşire video te rog?

Ce mi-ar trebui să facă pentru a obţine un video de intrare şi ieşire pe procesoare audio pentru a frequencys procesor de semnal video?

Am plug RGB video în input-ul audio de un procesor de întârziere şi a monitorizat de ieşire şi nu a făcut nimic de ce este asta?de ce nu a făcut-o întârziere a semnale video, chiar Tho o întârziere sale audio de procesor?

De ce am nevoie să se modifice pentru a face întârziere procesor audio, video frequencys întârziere, de asemenea,?

Nu ştiu dacă acest lucru este posibil.Oricine corectaţi-mă dacă am greşit, dar semnalele de film au frecvenţe mai mari decât semnale audio, prin urmare, reprezintă un informaţii mult mai mult decât una care poate fi reproduse de către un semnal audio.(prin semnal audio vreau să spun ceva în intervalul de 0Hz 22KHz)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back