controler de cameră automată a expunerii

R

rohitppande

Guest
salut baieti!
I'm a face un proiect în cazul în care u detecta nr.a persoanelor care intră într-o cameră şi, de asemenea, detecta nr.de persoane din interior.s-ar guys u ajută-mă în a da o sugestie pentru o inalta precizie detector de infraroşu au dus, astfel ca acest proiect ar putea fi pus în aplicare practic ........

thnx în avans ...

Ai nevoie de nici o.de persoane care intră în camera sau persoanele no.of interiorul cameră la un anumit moment de timp ......

i chiar trebuie sa stie persoanele din interiorul camerei pe care am de gând de a obţine prin ir cu două LED-uri şi senzori, astfel că în timp ce intră în radiaţiile prima ir este perturbat şi apoi a doua este perturbat şi în timp ce a părăsi sala sale viceversa.Aceasta este apoi utilizat pentru a conta în sus sau în jos conta de afişare .......
dar problema este ca eu nu mi se detector de aa util, pentru ca acesta ar trebui să dea un ridicat / scăzut atunci când radiaţiile ir sunt izbitoare este şi un mic / mare atunci când nu radiaţii ir este frapantă-o ...
, de asemenea, ajută-mă cu emittors sensul că trebuie să emită afară de radiatie în linie dreaptă .....

tu a lua de înaltă calitate, LED-ul de la distanţă (IR LED) ...cele va veni într-un pachet care este Silvered la părţi să se concentreze radiaţii ....

conduce, de asemenea, LED-ul pereche Darlington folosind pentru a obţine distanţa de transmisie mai multe .....

rohitppande a scris:

salut baieti!

I'm a face un proiect în cazul în care u detecta nr.
a persoanelor care intră într-o cameră şi, de asemenea, detecta nr.
de persoane din interior.
s-ar guys u ajută-mă în a da o sugestie pentru o inalta precizie detector de infraroşu au dus, astfel ca acest proiect ar putea fi pus în aplicare practic ........thnx în avans ...

în cazul în care u au apăsat pentru a 74LS4 te pot ajuta, mail-mă amjadali56 (at) hotmail.com

pune doar doi senzori pe usa pe acelaşi nivel orizontal, dar pic mai departe de fiecare, dar nu prea mult, dacă cineva intră senzorul primul va conta apoi de-al doilea, care va vor face sa creştere controler pentru o persoana pentru persoanele în interiorul, în cazul în care cineva iese din sala de-al doilea va conta atunci senzorul primul care a decrement conta, şi aveţi un microcontroler care păstrează contează şi afişa pe ce vrei ca 7-Segment sau caracterul LCD.
succes

Dacă a însemnat de numărare vizitatori şi control lumina camera în consecinţă, puteţi descărca un proiect similar cu ajutorul 89S52 microcontroler cu coduri sursă de la acest link
http://www.8051projects.net/request119.html

Noroc

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back