Consiliul de vârf pentru a Cupru

A

aharsha

Guest
Bună tuturor,

ceea ce este min spaţierea avem nevoie pentru a menţine de la Consiliul de la margine de cupru?dacă am didnt menţină distanţa între marginea de cupru (marginea consiliului de a clearance-ul de cupru este 0), ceea ce impactul se va întâmpla în producţie?Vă rugăm să explicaţi în detaliu.

Thanks in advance.

Cu respect,
Ahar.

Acest lucru este depind in totalitate de dvs. PCB fabricarea producător capability.Some bun, poate produce PCB cu mai puţin de 20mil clearence.But în mod normal, 40mil Consiliul de marginea clearence este de ajuns.

în cazul în care nu u menţine clearence (0 clearence), un anumit impact pot fi:
1 - melodiile / cupru / pad-ar putea sa tăiat în timp ce de taiere de PCB.
2 - incase de multistrat, avioane ar ajunge scurt.
3-probleme de asamblare PCB pentru componente SMT

Sper că este clar

Este folosit pentru a fi întreţinere la procesul de asamblare.

Atunci când maşina val de lipire au fost procesul normal, 0.025 "(1mm) de la marginea a fost minime.

Todays val / ultrasunete / procesele de infared nu sunt critice, astfel încât acesta devine un proces de ceea ce definesc ca dvs. minimă urme / clearance-ul spaţiu.

.005 "Este posibilă fără a executa în costuri de fabricatie primă. Fiecare va avea la bord fabricator acolo specificatiile proprii.
Personal, eu încă să încercaţi să păstraţi urme .025 "de la margine.

standard de firma mea este de a păstra 1mm de cupru de la margine bord.
Acest lucru este pentru a preveni fix de cupru.

Am văzut în trecut, care arată din cupru neizolat cupru atunci când a fost prea aproape de margine.
Punctajul poate expune sau de fabricaţie de slabă calitate a făcut de lipire rezista ridica atunci când dreptul de la marginea expune.

Acestuia intotdeauna cele mai bune pentru a lăsa un decalaj bun de 1mm aprox excepţia cazului în care aveţi nevoie de ea acolo, din motive de circuit.

Multumesc pentru toate răspunsurile dumneavoastră.

Dacă am didnt nu menţine distanţa necesară între marginea bord pentru a cuprului, avem nevoie să menţionăm că în notele Fab?Dacă da, ce avem nevoie să menţionăm?

Thanx în advace,

Cu respect,
Ahar.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back