Consiliul de design - USB wireless

S

s45

Guest
Salut,

Sunt un inginer proiectant bord (<6 luni de experienţă).Îmi doresc să proiecteze o staţie de andocare wireless USB hardware bord.În momentul de faţă sunt în selecţie de piese (radio controlere USB).Există vreo wireless controller hub USB / audio wireless controller / wireless controller periferice disponibile în piaţă?

Când i googled, am gasit acolo este un dispozitiv USB wireless sârmă adaptor (DWA) de la NEC, USB wireless de la chiparos, un controller wireless audio de la prolific, dar i
didnt ştiu cum să procedeze sau, poate, acolo nu sunt destul de radio controlere USB disponibile?

Este posibil ca am un hub USB wireless controller şi controlorii de restul sunt "cu fir" ar putea acţiona ca o wireless USB?Orice experienţă bord design ingineri pls ajută-mă cum să procedeze (selectie de microcontrolere).De asemenea, aş dori să cunosc nici util de resurse web design legate de bord şi a debitului.multumesc anticipat

salut

u pot trece prin designul de referinţă dat de chiparos pentru tastatură şi mouse fără fir, cred că ei au alte lucruri utile de asemenea, acoloAm schema u poate trece prin ea

cu respect

dk
Ne pare rău, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest ataşament

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back