D
devonsc
Guest
Salut.Ar dori să caute pentru a consilia cu privire la frecvenţa PWM meu.Este amenzii următoarele abordare pentru mine să se aplice la un / DC DC Converter?Minte pentru a ghida prin mine?Te rog?I'm using PIC16F876.
Prima metodă de abordare:
> De cristal pentru microcontroler meu PIC = 4MHz
> Frecvenţa meu PWM = 10kHz
> Cu referire la fişa tehnică de PIC meu, voi obţine o rezoluţie de 8.64 biţi
OR
A doua abordare:
> Cu referire la fişa tehnică de PIC meu, voi obţine o rezoluţie de 8 biţi
> De frecvenţă a obţine de la acest nivel = 15.625kHz
Ne pare rau, dar daca nu te superi, te superi pentru a recomanda, care abordare este mai bine?Prima sau a doua?Ar trebui să determinaţi mai întâi o anumită frecvenţă PWM pentru a fi utilizate înainte de aplicarea acesteia la formula dată în fişa tehnică şi se calculează pentru soluţionarea, pentru a obţine un număr rotund pentru frecvenţa?Sau ar trebui să I primul a determina numărul de biţi pentru rezolvarea meu înainte de a aplica aceasta formula, pentru a obţine un număr rotund de biţi?
MOSFET for my DC/DC Converter, do I still need MOSFET driver to drive the output PWM signal from my PIC before applying it to the MOSFET?
Apropo, în cazul în care am ales să folosească logica-MOSFET nivelul
meu pentru DC / DC Converter, nu am nevoie de driverul MOSFET de a conduce semnalului de ieşire PWM de la PIC meu înainte de a aplica it la MOSFET?
Sfaturi cu adevărat nevoie.Vă mulţumesc foarte mult. [/ B]
Prima metodă de abordare:
> Frecvenţa meu PWM = 10kHz
> Cu referire la fişa tehnică de PIC meu, voi obţine o rezoluţie de 8.64 biţi
OR
A doua abordare:
> Cu referire la fişa tehnică de PIC meu, voi obţine o rezoluţie de 8 biţi
> De frecvenţă a obţine de la acest nivel = 15.625kHz
Ne pare rau, dar daca nu te superi, te superi pentru a recomanda, care abordare este mai bine?Prima sau a doua?Ar trebui să determinaţi mai întâi o anumită frecvenţă PWM pentru a fi utilizate înainte de aplicarea acesteia la formula dată în fişa tehnică şi se calculează pentru soluţionarea, pentru a obţine un număr rotund pentru frecvenţa?Sau ar trebui să I primul a determina numărul de biţi pentru rezolvarea meu înainte de a aplica aceasta formula, pentru a obţine un număr rotund de biţi?
MOSFET for my DC/DC Converter, do I still need MOSFET driver to drive the output PWM signal from my PIC before applying it to the MOSFET?
Apropo, în cazul în care am ales să folosească logica-MOSFET nivelul
meu pentru DC / DC Converter, nu am nevoie de driverul MOSFET de a conduce semnalului de ieşire PWM de la PIC meu înainte de a aplica it la MOSFET?
Sfaturi cu adevărat nevoie.Vă mulţumesc foarte mult. [/ B]