Confused - Calculul pentru semnal PWM

D

devonsc

Guest
Salut.Ar dori să caute pentru a consilia cu privire la frecvenţa PWM meu.Este amenzii următoarele abordare pentru mine să se aplice la un / DC DC Converter?Minte pentru a ghida prin mine?Te rog?I'm using PIC16F876.

Prima metodă de abordare:
> De cristal pentru microcontroler meu PIC = 4MHz
> Frecvenţa meu PWM = 10kHz
> Cu referire la fişa tehnică de PIC meu, voi obţine o rezoluţie de 8.64 biţi

OR

A doua abordare:
> De cristal pentru microcontroler meu PIC = 4MHz
> Cu referire la fişa tehnică de PIC meu, voi obţine o rezoluţie de 8 biţi
> De frecvenţă a obţine de la acest nivel = 15.625kHz

Ne pare rau, dar daca nu te superi, te superi pentru a recomanda, care abordare este mai bine?Prima sau a doua?Ar trebui să determinaţi mai întâi o anumită frecvenţă PWM pentru a fi utilizate înainte de aplicarea acesteia la formula dată în fişa tehnică şi se calculează pentru soluţionarea, pentru a obţine un număr rotund pentru frecvenţa?Sau ar trebui să I primul a determina numărul de biţi pentru rezolvarea meu înainte de a aplica aceasta formula, pentru a obţine un număr rotund de biţi?
MOSFET for my DC/DC Converter, do I still need MOSFET driver to drive the output PWM signal from my PIC before applying it to the MOSFET?

Apropo, în cazul în care am ales să folosească logica-MOSFET nivelul
meu pentru DC / DC Converter, nu am nevoie de driverul MOSFET de a conduce semnalului de ieşire PWM de la PIC meu înainte de a aplica it la MOSFET?

Sfaturi cu adevărat nevoie.Vă mulţumesc foarte mult. [/ B]

Vrei un circuit pentru a funcţiona la sofrequency anumită frecvenţă este mai important, şi ...MOSFET logica poate fi conduse direct de către iesiri PICS ...

Bsiswoyo Bună, m-am gândit frecvenţă de funcţionare a PWM este singurul aspect în spec. unui PWM?Vă rugăm să corectaţi-mă dacă am greşit.Apropo, Im 'folosire un cristal 4MHz pentru PIC mea şi intenţionaţi să rulaţi PWM de la un nivel la care s-ar putea manipula MOSFET mea (swithing ON / OFF) din impuls meu Convertor DC / DC.

Astfel, conform formulei în fişa tehnică:

Rezoluţia = [log (frecvenţa de cristal / frecvenţa de PWM) / log 2]

Prin aplicarea acestei formule, voi obţine o rezoluţie de aproximativ 8.64bits.Este acest destul de bun pentru un convertor meu?Sfaturi nevoie ..

* log toate "" cu baza de 10.

------------------------------------

Max IanP, multumesc, cred ca esti asking eu să îşi desfăşoare cu abordarea de prima mea, am în drumul cel bun?

Multumesc pentru sfaturi cu privire la MOSFET.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back