Conectarea modemului GSM la MC 89C51 pentru un sistem de SMS-uri

H

henary

Guest
Domnule, aici este articolul multe SMS-uri utile despre GSM pana i-am confruntă cu unele probleme: - 1.MC va continua verifica pentru SMS-uri noi, atunci acesta va verifica pentru SMS-uri de la nici o perticular. atunci acesta va verifica Content OS SMS, atunci acesta va trimite parametrul în format ca temp = 20 C = 120 bar presa Rpm = 100 2.I sunt în curs de dezvoltare de sistem, cum ar fi ghidul de când trimite comanda ca "Parametru" la modem GSM prin SMS atunci modemul GSM va respons imediat prin luarea parametru de la MC 89c51. Acum am folosi Wavecom modem cu MC89c51 & modem de interconectare cu success Plz, dă-mi Utile de la comanda pentru problema de mai sus, cu sintaxa si sequece de La comanda am scris codul in 8051assmebly lang. Așa să mă ajute!!! Va multumim avans

Domnule, acum am interfațare cu succes modemul cu Plz PC-ul meu, dă-mi algoritm & Utile de la comanda pentru problema de mai sus, cu sintaxa si sequece de La comanda am scris codul in 8051assmebly lang. Așa să mă ajute!!!

Te-am sfatuim sa-l programeze în C, puteți utiliza Adunării KEIL.Don "utilizarea t pentru this.Secondly aveti totul la comenzile date în Modem.Although Wavecom dvs. la comenzile sunt, în general, comune pentru cele mai multe dintre modem, dar e mai bine pentru a verifica E la manualul de comandă. [Size = 2] [color = # 999999] Adăugat după 6 minute: [/color] [/size] Prietenul meu a făcut un fel similar de proiect, îl durat 3 luni să-l facă, că a fost legat la sistemul de siguranță al vehiculului și aceasta a fost de lucru pe SMS system.It a avut, de asemenea, o facility.Although GPS fiind un prieten, el lasă-mă să aibă code.It lui a fost o masivă code.If el ar fi scris în C, el s-ar fi economisi atât de mult timp. Ai experiement mai bine la comenzile Hyper Terminal, ca start.Make primul program de dumneavoastră acolo. Odată ce ai ajuns încredere în dvs. la commands.You și apoi utilizați controlerul pentru a transmite celor de la comenzi și le prelucrează.

3 luni ........... nu mai mult de 7 zile necesare pentru aceasta :)

7 zile pentru limbaj de asamblare? Poate fi el l-au luat de 3 luni, pentru că nu știa ABC pentru a face acest sistem.

Va multumim pentru reluarea .... Domnule, acum voi trimite comenzi AT cu succes, dar nu pot să citească comanda de la modem .... Așa cum am mai putea trimite comanda pentru a hyperteminal si, de asemenea am putea citi păstrarea caracterului de pe tastatură Când m-am apăsați tasta în HyperTerminal. care înseamnă atât subrouting mea de a trimite și primirea de SMS-uri sunt LUCRU BUN. Dar acum problema in citirea SMS-uri de la modem, utilizând 8051 .. Plz, ajuta-ma ...

va trebui să lucreze la o mașină de stat pentru acest scop; analiza siruri de caractere trimiterea dvs. mored, începutul și sfârșitul Chek seqence de coarde și cum poți diffreciate o strinng la alte ...... lucra la automate.

Nici o problemă este că microcontrolerul trimite comanda cu succes .. dar problema este în citirea SMS-uri de la modem GSM .. pentru ca, uneori, când mă conectez la Hyoerterminal după trimiterea comenzii tampon nodem responce și să arate pe HyperTerminal ...... Cred că problema este sincronizarea mă ajute pentru problema de mai sus

hi Eu fac proj similar pe de automatizare a casei prin SMS i-au luat sim 300 modulul de acum cum de a trimite comenzi răspunde cu amabilitate pentru a verifica modul în care comenzile folosind Hyper Terminal [size = 2] [color = # 999999] Adăugat după 5 minute : [/color] [/size] de fapt, conceptul este utilizatorul trebuie să trimită un sms la nr. din care el devine un răspuns care să ateste starea dispozitivelor, în consecință, el poate da un răspuns pentru a comuta on / off dispozitivul prin trimiterea de sms. vă rugăm să mă ajute cu privire la acest proj cu mulțumiri codificările în avans așteaptă un răspuns în curând

Bună, eu sunt în prezent, lucrează la același proiect prea a trimite și primi SMS-uri prin folosirea interfeței microcontroler cu modem ... Sunt folosind un modem Wavecom, precum și scrierea programului în c .... Am încercat pentru a obține răspunsul de la modem prin trimiterea AT la modemul de la microcontroler și afișează ieșirea OK pe ecranul LCD pentru a confirma faptul că legătura între microcontroler și modem este corect ... se pare că nu funcționează și eu sunt blocat aici ... legăturile mele sunt de fapt RC6 (TX) ---> T1IN (MAX232) ---> T1OUT (MAX232) ---> RXD (modem) TXD (modem) ---> R1IN (MAX232) ---> R1OUT ( MAX232) ---> RC7 (RX) sunt conexiunile corecte? Multumesc pentru raspuns în prealabil, iar eu sunt încă de învățare, chiar acum ... scuze pentru lipsa mea de cunoștințe ... Keane

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back