A
AntmanLFE
Guest
Hi. Acesta a fost doar de altă zi am fost să mă gândeam i-ar plăcea să se joace cu un microcontroler și a venit peste o placă de i-au pus împreună de mai mulți ani în urmă. A fost un kit si am oprit, probabil faci nimic cu el ca codul / conexiunea a fost de peste capul meu la timp. Unfortunetly i dont avea orice documentație care a venit cu kit-ul. Problema cu care se confruntă i-am în acest stadiu este programarea cip. Am avut o serie adaptor USB pentru a, dar în cele din urmă a aflat pe forumuri că acest lucru este inutil pentru acest scop. Apoi am cranked afară fiara vechi, care a avut un port serial de pe spate și a încercat cu ajutorul unui programator ca IC-Prog, cu programator JDM la nici un rezultat, dar am un sentiment i-ar putea fi merge în direcția greșită și poate fi o face într-adevăr greșit, așa că am crezut că i-ar posta pe forum aici. Microcip este un PIC16F877A am / P. Im nu sunt sigur dacă am nevoie de un programator separat ca portul serial este conectat la un cip MAX232 la bord. Orice idee despre traduceri sau despre cum am putea obține acest lucru?