Conductivitate de măsurare cu ADC

F

fruct0se

Guest
Eu am nevoie de a găsi o modalitate de a măsura conductivitatea sau de rezistenţă a lichidului folosind un microcontroler cu o putere de 5VDC.Eu, de asemenea, necesitatea de a utiliza nu mai mult de 1vDC să facă acest lucru.

Până în prezent, am încercat reducerea producţiei la 0.8V şi folosind o opamp privind contribuţia ADC pentru a amplifica întoarcere.I cant 'seem la spre a lua it right, indiferent de ceea ce fac.Poate cineva punctul de mine în direcţia cea bună cu privire la modul de a realiza acest lucru sau arata-mi un exemplu?Poate că am de gând despre acest toate greşit?Mulţumesc!

Acesta va fi mai semnificativ dacă aţi putea adăuga mai multe informaţii pentru a clarifica proble dvs. reale.Orice sugestie pe cu totul de noi linii ar putea fi repeta ceea ce ai făcut într-o zonă diferită.

Cred că, ştiţi că este o conductivitate de măsurare AC, în cazul în care acesta ar trebui să aibă nici o relevanţă cantitative?
Astfel, ea implică un circuit destul de complex: Generator, sursa / amplificator sens, DEMODULATOR sau redresoare.

Sau eşti doar proiectarea un fel de comutator nivel, fără a cerinţelor de precizie de măsurare?

Am nevoie pentru a măsura rezistenţa unui lichid în scopul de a stabili următorii paşi în programul meu.Eu am ajuns să funcţioneze prin utilizarea 5VDC şi folosirea căderea de tensiune în întreaga lichid pentru a determina de rezistenţă, cu toate acestea, în cererea mea nu pot folosi mai mult de 1vDC pentru a efectua controlul.

Am încercat folosind o amperi op pentru a amplifica întoarcere, dar a fost foarte ciudat şi cu condiţia lecturi inexacte.

Tensiune continua în întreaga cauzele elctrodes electrod de polarizare şi de electroliza lichid.Ea nu poate da rezultate de încredere.

Deci, un semnal de AC ar fi modul de a merge?Ce mi-ar abordare-o?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back