condiţiile de sincronizare

A

andrew257

Guest
Salut
Last edited by andrew257 pe 29 aprilie 2008 17:35; editat 1 dată în total

Acesta este un pic dispozitiv de complicat.

1st aveţi de a decide modul în care doriţi să lucraţi (există mai multe moduri).

2a va trebui să decidă dacă aveţi nevoie de un dispozitiv de stocare de mediator (registre sau BRAMs) beetween
berbec ADC şi RAM, la nivelul tau de ieşire, de asemenea, ceea ce este marimea?
(cel mai probabil va fi nevoie), şi, de asemenea, modul în care va fi pus în aplicare: single, dublu-tampon, FIFO.

3a, va trebui să definească de control pentru a diferite căi:
ADC-> Bram, Bram-> RAM, berbec -> Bram, Bram -> nivel de ieşire.
(în principal, 2 masini de stat)

în cazul în care vă va face, de asemenea, unele adică uicroprocessor activitate: iniţializa berbec izbucni pentru modul de necesare, precum şi probebly configere ADC, de asemenea,.
(puteţi integra in interiorul una din maşinile de stat, sau de a construi un alt).

o modalitate simplă este de a pune un CAD în producţia dumneavoastră şi copare rezultatul la intrare.
Puteţi compara, de asemenea, digitaly dacă vă injectaţi patern digitale după ADC şi să compare
Ieşire digitală.

shawndaking hi,

Eu sunt de acord da cip este destul de complicat.Chip sa că a venit cu consiliul.Oricum am deja au conceput de control SPI pentru ADC si DAC.În momentul de faţă de ieşire de la ADC merge direct în DAC, audio audio out.

ADC şi DAC sunt dispozitive de 12 biţi.I sînt folosire cip de memorie în mod automat puteri de până în modul asincron.Deci, sperăm, dacă nu atingeţi oricare dintre registrele de control se va face de locuri de muncă mai uşor de perfrom ca un dispozitiv standard de berbec asincron.

M-am gândit tampoane.MY ADC şi DAC sunt dispozitive sincrone rulează la 48khz pe eşantion.Am fost de gând să-mi curgă controlor RAM la viteza de ceas bord, care este de 50MHz.

În ceea ce priveşte tampoane nu este corect să doar ceas în biţi la o temperatură registru atunci, după fiecare proba, apoi transfer de acest registru pe databus??.De asemenea pentru citit.să ia date de la databus şi locul în registrul temp, astfel CAD poate ceasul biţii afară.

Sînt i pe calea cea bună.i sînt în mijlocul de a scrie o diagramă de cum i va controla RAM.I se va post it sus După ce am terminat-o.

Mulţumesc

Poate ca asta brut de simplu Verilog 2001 de testare exemplu, standul de vă va ajuta.
Acesta utilizează 128Mb Micron lui CellularRAM modelul de simulare de la P26ZB_cellram.zip.
Ea scrie opt cuvinte de date în memoria RAM (modul asincron), şi apoi le citeşte înapoi, şi apoi repetă.
Cod:

`interval de timp de 1 ns / 1 PS

Top Module;

reg CLK = 0;

reg [4:0] count = 0;

reg [22:0] adr = 0;

reg ce_n = 1;

reg we_n = 1;

reg oe_n = 1;

wire [15:0] DQ =! we_n?
1111 * (addr 1): "BZ;

reg [15:0] read_data;iniţial

CLK # 50 # 50 = pentru totdeauna! CLK; / / 10 MHz ceasUut cellram (. CLK (1'b0),. adv_n (1'b0),. CRE (1'b0),. o_wait (),

. ce_n (ce_n),. oe_n (oe_n),. we_n (we_n),

. ub_n (1'b0),. lb_n (1'b0),. adr (addr),. DQ (DQ));always @ (posedge CLK) începe

count <= count 1;

ce_n <=! conta [0];

we_n <=! (număr [0] & &! conta [4]);

oe_n <=! (număr [0] & & conta [4]);

addr <= count [0]?
count [3:1]: 'BX;

read_data <=! oe_n?
DQ: read_data;

final

endmodule

hi ecou,

ai scris asta standul de încercare tine?Am descarcat de pe modelul Verilog a cipului berbec când am ajuns fişa tehnică, dar atunci cand am deschis modelul pe care il speriat jumătate până la moarte şi am presupus că ar fi departe de a complicat simualte.Se pare că există mai mult de un fişier asociate cu modelul.

Voi avea un experiment cu codul.

Thank You

Nu vă faceţi griji despre complexitatea modelului intern.Tot ce trebuie să faceţi este să instantiate "cellram" în bancul de test, aşa cum am făcut în exemplul meu mai mic.Observaţi cum porturile cellram lui se potrivesc pinii de pe cip de memorie reală.Asta face viaţa mai uşoară pentru tine.Modelul ar trebui să se comporte la fel ca şi cip de memorie reală, presupunând Micron conceput modelul cu acurateţe.

Am avut nevoie doar fişierele din arhiva zip Micron au fost cellram.v şi cellram_parameters.vh.

Doar din interes ce software folositi pentru a simula desenelor şi modelelor dvs.?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back