comuta optoelectronice crestate

W

watertreader

Guest
Salut,

doar gotten un cablu de declanşare pentru camera mea.La un capăt este conectorul 6 pini pentru portul meu de radare de control în timp ce de la celălalt capăt, în care am să se conecteze la sursa de declanşare este într-un format de comutator optoelecrtonic alungite sau OPTEK OPB841W55.

Mi-ar trebui să se conecteze de intrare de declanşare (semnal electric) la acest parametru ....Cum ar trebui să fac?Eu am de căutare în jurul şi a constatat că un rotatary / rigle pot face truc, dar mi se pare de utilizare a fi mai degrabă poponar ....Doar întreb dacă aceasta este o practică standard?sau este o orice metode mai bune ...Aceasta este prima dată când se confruntă cu acest parametru

Nu sunt sigur ce este un encoder liniar sau rotativ are de a face cu declanşează un comutator opto dar nu este aşa de greu, la toate.Este un comutator opto-interuptor.Una din feţe este un LED IR, iar cealaltă este o fotografie IR diode receptorilor.Singurul lucru pe care trebuie să faci este să cu atenţie DESOLDER comutatorul şi conectaţi-vă generator de semnal de la partea care a dioda fotografie receptorilor de pe ea.Asiguraţi-vă că nivelurile de tensiune sunt compatibile, dar cu un aparat foto digital tensiunile sunt likley 3.3 volţi, dar fii foarte atent aici, dacă se aplică tensiune greşit este posibil de a deteriora aparatul de fotografiat.

Sceadwian a scris:

Nu sunt sigur ce este un encoder liniar sau rotativ are de a face cu declanşează un comutator opto dar nu este aşa de greu, la toate.
Este un comutator opto-interuptor.
Una din feţe este un LED IR, iar cealaltă este o fotografie IR diode receptorilor.
Singurul lucru pe care trebuie să faci este să cu atenţie DESOLDER comutatorul şi conectaţi-vă generator de semnal de la partea care a dioda fotografie receptorilor de pe ea.
Asiguraţi-vă că nivelurile de tensiune sunt compatibile, dar cu un aparat foto digital tensiunile sunt likley 3.3 volţi, dar fii foarte atent aici, dacă se aplică tensiune greşit este posibil de a deteriora aparatul de fotografiat.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back