CMFB circuit în Comparator

C

chanchg

Guest
Salut

Eu am de a proiecta un foarte mare viteză pe deplin-un comparator diferential de ieşire.În cazul în care strategia mea de proiectare este de a utiliza în 2 etape deschis-bucla millter OTA, atunci am să folosească un fel de comune-mode Feedback Circuit pentru acest tip de comparaţie.Am poate proiecta un track-latch de comparator (care nu are nevoie de mai sus, complexitate), dar întrebarea mea este foarte specific de a 2-scena deschisa de tip buclă.

Cu respect

aveţi nevoie de CSMFBP pentru un comparator dumneavoastră, care este de fapt un amplificator pe deplin diferenţial

pentru orice diferenţial in / out amperi, ar trebui să ia în considerare CMFB

În câştig de mare pe deplin-diferenţial, nivel de ieşire CM este destul de sensibil la nepotriviri aparat.Pentru a stabiliza nivelul de ieşire CM, CMFB este nevoie de

Eu nu sunt foarte bune în proiectarea comparator, dar sunt de acord cu ceilalti.In aplicatii pe deplin diferenţială trebuie să utilizaţi o CMFB pentru a seta nivelul CM de producţie dumneavoastră.puteţi găsi idei bune şi uşor în cartea de Behzad Razavi, "Design de analog CMOS de circuite integrate", sau o astfel de carte de Ken Martin şi Johns.afterall aproape în fiecare hârtie puteţi găsi un circuit CMFB.pentru că ziua de azi toata lumea utilizarea circuitelor pe deplin dif.

Cu respect.
EZT

chanchg a scris:

SalutEu am de a proiecta un foarte mare viteză pe deplin-un comparator diferential de ieşire.
În cazul în care strategia mea de proiectare este de a utiliza în 2 etape deschis-bucla millter OTA, atunci am să folosească un fel de comune-mode Feedback Circuit pentru acest tip de comparaţie.
Am poate proiecta un track-latch de comparator (care nu are nevoie de mai sus, complexitate), dar întrebarea mea este foarte specific de a 2-scena deschisa de tip buclă.Cu respect

Salut.
Sunt de acord cu Btrend complet.În proiectarea Comparatoare nu trebuie să vă faceţi griji cu privire la ieşire nivel CM.Design Opamp este o altă categorie.De ieşire Comparator este un nivel de logică, care este Vdd pentru "1" şi 0 pentru "0".
Vă sugerez de hârtie următoarele în proiectarea comparatorii dinamice:
L. Sumanen et al, "o nepotrivire de insensibil CMOS Dynamic Comparator pentru conducte A / D Converters", în Proc.ICECS'00, decembrie 2000.

Cu respect,
EZT

Salut
Comparatoare sunt deschise circuite bucle, astfel încât stabilitatea nu este o problemă.
EZT poate tu post acest articol te rog?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back