citi şi scrie în fişierul bitmap vhdl

M

mawais

Guest
Salut!
Sunt tryint pentru a scrie un vhdl cod pentru downsampling de imagine.Nu am de fapt, pentru a scrie un banc de test pe care CNA poate citi o imagine bitmap nuanţe de gri şi apoi scrie un downscaled versiune de imagine, ca rezultat, în format bitmap.Orice ajutor?.
multumesc anticipat.
Awais

Cred ca ai nevoie de testbench să acţioneze ca un model de comportament de proiectare şi downsample imaginea, astfel încât să puteţi compara cu design de ieşire.Dacă aceasta este intenţia dumneavoastră, puteţi folosi orice alt script ca perl, shell-script-ul sau C / C sau Matlab downsample pentru a imaginii.Păstra producţia normală în format text.Folosiţi-vă testbench numai pentru a citi imaginea, hrana pentru animale de proiectare intrări de captare şi de ieşire.Apoi, folosind un alt script de a putea compara randamentul real downsampled fişier cu ieşire de la script-ul.

Mulţumesc pentru răspuns.Dar acest lucru nu este ceea ce am de gând să fac.Îmi pare rău, mai degrabă, cred că l-am întrebat întrebare care a fost ambiguă în sine.
De fapt vreau banc de test pentru a citi un fişier imagine şi date pixel trece de la proiectarea cu alte semnale de control.Şi de proiectare, în schimbul trece pixeli prelucrate de imagine (a jos eşantionate imaginii) pentru a testului banc.În cazul în care testul banc va scrie o nouă imagine bitmap.Banc de testare nu trebuie să downsample de imagine, aceasta va fi făcută de proiectare propriu-zis.
Şi în al doilea rând, vreau să citiţi Bitmap fişier direct în banc de test în loc de prima de conversie este de fişier text.
mulţumesc.
Awais

ok.ea cere citeste operaţiunile normale de fişier de pe testbench.dar lectură un bitmap este destul de diferit de normale de fişier text.aveţi nevoie pentru a înţelege de format bitmap, care este disponibil în mai multe site-ul (wiki).Iniţială câteva biţi sunt antet, care oferă informaţii despre fişier.Citeşte iniţiale X octeţi care sunt antet.decoda aceste informaţii şi a configura testbench pentru a înţelege valoarea reală a imaginii de date.De aici pe ea ca este normal fişier citit.De asemenea, am ghicit că în mod normal bitmap de date este, de fapt, a inversat date, adică ultimul pixel de date este prima.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back