K
k6116
Guest
Salut tuturor, eu sunt extrem de noi pentru a utilizând microcontrolere şi am fost de lucru pe un senzor de temperatură de simplu proiect.Ma intrebam care este cel mai bun mod de a conecta Vout de la analogic la senzorul de temperatură ADC port de intrare?La început, mă gândeam doar de o simplă 10k rezistenţă între Vout ADC de intrare şi de a proteja informaţiile primite de la daune, dar cineva mi-a spus ca nu este un astfel de circuit simplu.Senzor de temperatură va ieşire variază de la o tensiune de 0V-3V.ADC max are o intrare de 3.3V.
În cazul în care sunteţi curioşi, mi microcontroler va activa doar pe timp de 1 secundă la fiecare 1 minute pentru a vă conecta la temperatura de date,
iar apoi să mergeţi la culcare, pentru celelalte 59 de secunde.Vă rog să-mi sugestii pentru circuit de design.Mulţumesc!
În cazul în care sunteţi curioşi, mi microcontroler va activa doar pe timp de 1 secundă la fiecare 1 minute pentru a vă conecta la temperatura de date,
iar apoi să mergeţi la culcare, pentru celelalte 59 de secunde.Vă rog să-mi sugestii pentru circuit de design.Mulţumesc!