Circuit pentru Vout de termometru pentru a ADC de intrare (ajuta un newbie)

K

k6116

Guest
Salut tuturor, eu sunt extrem de noi pentru a utilizând microcontrolere şi am fost de lucru pe un senzor de temperatură de simplu proiect.Ma intrebam care este cel mai bun mod de a conecta Vout de la analogic la senzorul de temperatură ADC port de intrare?La început, mă gândeam doar de o simplă 10k rezistenţă între Vout ADC de intrare şi de a proteja informaţiile primite de la daune, dar cineva mi-a spus ca nu este un astfel de circuit simplu.Senzor de temperatură va ieşire variază de la o tensiune de 0V-3V.ADC max are o intrare de 3.3V.

În cazul în care sunteţi curioşi, mi microcontroler va activa doar pe timp de 1 secundă la fiecare 1 minute pentru a vă conecta la temperatura de date,
iar apoi să mergeţi la culcare, pentru celelalte 59 de secunde.Vă rog să-mi sugestii pentru circuit de design.Mulţumesc!

senzori de temperatură în cazul în care o / p este în intervalul de la 0-3V şi micro prea are un interval similar, atunci nu ai nevoie de conectarea la orice rezistor intre.
vă puteţi conecta direct la senzorul o / p la ADC pin.That nu se va deteriora anything.Probably vă pot oferi o mică valoare electrolytics condensator la ADC de aderenţă la teren pentru prelevarea de probe.

scanare, doar pentru tine, nu 1sec.Are deranjat în cazul în care temperatura variază în timpul alte 59 secunde.

oricum, chiar si pentru 1 sec puteţi scrie în program.

Vă mulţumim pentru intrare.Aceasta va fi utilizată pentru a colecta date temperatura din exterior, astfel încât orice modificare în termen de un minut nu ar trebui să fie prea mare.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back