Circuit de simulare pentru Full-Chip SOC Designs

S

spweda

Guest
Circuit de simulare pentru Full-Chip SOC desenelor şi modelelor de Mentor
Ne pare rău, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest ataşament

"HSIM" ar putea fi cel mai bun!

http://www.nassda.com/hsim.html

Chiar acum, în piaţă avem: Hsim, StarSimXt, Nanosim, Mach Ta.Hsim este cea mai bună şi cota de piaţă au continuat să crească în fiecare an.

HSIM au crească rapid în acest câţiva ani.Dar starsim şi nanosim au o istorie lungă.Mă simt una dintre cele mai bune, în funcţie de HSIM este poate direct compatibile cu condiment de simulare.

Absolut de acord!.

Cine are experienta cu adevarat HSIM?.Cât de mare este de circuit?Cât de multe componente?Cât durează?

HSIM este "întreg chip condiment netlist simulator".Este speedup tradiţionale condiment
1000 ~
10000 de ori (în calitate de companie anunţa), este un "simulator de condiment de repede", în plus, se poate citi de test vector (utilizare este instrumente mascate de la *. vcd), pentru a verifica şi de simplificare a rezultat în digital părţi.Cu simulare de ieşire rezultate,
se poate obţine o situaţie delicată curent şi putere de estimare.Este important pentru multe IC produse.

starsim este de la avanti, şi nanosim este de la synopsys, poate cineva sa-mi spui unde HSIM venit?

starsim este de la avanti, şi nanosim este de la synopsys, Doza cineva sa-mi spui unde HSIM venit?

Am folosit star_simxt şi hsim.In experienta mea, cea mai bună parte din hsim este viteza.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back