M
Maverickmax
Guest
Salut
Mi sa dat un circuit pentru a vă conecta microcontroler meu, fără nici o explaination sau modul în care a fost conceput ca circuitul de acest fel.
Deci, aş fi foarte recunoscător dacă aţi ajuta-ma la analiza de circuit.
PWM (2.5V) este generat de a forma de undă la 50 Hz, dar undei este pătrat.Înţeleg că două filtre RC sunt incluse în acest circuit a pune în aplicare 500Hz filtru trece-jos.Întrebarea este de ce două filtru trece-jos este nevoie?
De ieşire a circuitului trebuie să fie de aproximativ 200mV şi am înţeles că abordarea atenuare este folosit, dar nu am luat o idee despre cum să Work It Out.
Cum de a calcula de tensiune între două 33kohm
Aştept cu nerăbdare să aud de la tine ASAP
Maverick Max [/ img]
Ne pare rău, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest ataşament
Mi sa dat un circuit pentru a vă conecta microcontroler meu, fără nici o explaination sau modul în care a fost conceput ca circuitul de acest fel.
Deci, aş fi foarte recunoscător dacă aţi ajuta-ma la analiza de circuit.
PWM (2.5V) este generat de a forma de undă la 50 Hz, dar undei este pătrat.Înţeleg că două filtre RC sunt incluse în acest circuit a pune în aplicare 500Hz filtru trece-jos.Întrebarea este de ce două filtru trece-jos este nevoie?
De ieşire a circuitului trebuie să fie de aproximativ 200mV şi am înţeles că abordarea atenuare este folosit, dar nu am luat o idee despre cum să Work It Out.
Cum de a calcula de tensiune între două 33kohm
Aştept cu nerăbdare să aud de la tine ASAP
Maverick Max [/ img]
Ne pare rău, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest ataşament