Circuit Analiza

M

Maverickmax

Guest
Salut

Mi sa dat un circuit pentru a vă conecta microcontroler meu, fără nici o explaination sau modul în care a fost conceput ca circuitul de acest fel.

Deci, aş fi foarte recunoscător dacă aţi ajuta-ma la analiza de circuit.

PWM (2.5V) este generat de a forma de undă la 50 Hz, dar undei este pătrat.Înţeleg că două filtre RC sunt incluse în acest circuit a pune în aplicare 500Hz filtru trece-jos.Întrebarea este de ce două filtru trece-jos este nevoie?

De ieşire a circuitului trebuie să fie de aproximativ 200mV şi am înţeles că abordarea atenuare este folosit, dar nu am luat o idee despre cum să Work It Out.

Cum de a calcula de tensiune între două 33kohm

Aştept cu nerăbdare să aud de la tine ASAP

Maverick Max [/ img]
Ne pare rău, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest ataşament

Aceasta este o analiza foarte complex.Există două trei modalităţi, în primul rând cualitative, a doua cuantitative folosind Laplace şi de simulare tird.

În primul rând, în timpul tranziţiei scăzut pentru a mari toate condensatori prezente impedanţă foarte mici, aşa că am = 2.5 / (33k 33 k 10 k), care va fi în scădere în conformitate cu trecerea timpului şi condensatori va dobândi gratuit.

Apoi, semnalul PWM se duce la 0V şi ambii condensatori dă energie la sursă şi rezistorul 10k Ohmi, astfel încât acestea sunt de descărcare.

Problema este nu găsi echilibrul dintre taxa şi descărcare de gestiune.Vă recomandăm să utilizaţi unele simulator de circuit pentru a vedea modul în care va funcţiona.

F (Hz) = 1 / (2 * pi * C * R), poate fi utilizat pentru a determina frecvenţa cut-off

Vout = (R2 / (R2 R1)) * Vin
"
Asta este tot ce ştiu, dar eu stiu ce cea mai bună abordare pentru a calcula valoarea componentei în scopul de a obţine 200mV la ieşire

Maverick Max

Nu este atât de uşor, pentru că există două condensatori şi nu sunt în paralel, astfel încât să nu se poate obţine un echivalent
încercaţi Laplace

Bine

Tipul care a proiectat circuitul sângeroase în 10 minute şi a dat în circuit.Apoi, el a plecat de acasă, fără a explaination!Eu nu s-ar putea să-l vadă timp de 4 săptămâni, ca acesta sa deplasat pentru o vacanta lunga!

I sînt trying la Work It Out, dar este de conducere eu bonker!

Maverick Max

Maverickmax,
Val pătrat constă dintr-un funamental (50Hz), plus armonici ciudat în raporturi de relativă (2/Pi) * 1, (2/Pi) * (1 / 3), (2/PI) * (1 / 5), , etc scopul de a filtrului este de a atenua armonici, fără atenuarea excesivă a fundamentale.Un singur filtru pol are o pantă de 6dB/octave.Un filtru de n pol are o pantă de 6N dB / octavă.Deci, poli ai mai multe, cu atât mai mare va fi atenuarea armonică, comparativ cu atenuarea fundamentale.Eu nu am timp să ofere o analiză completă, dar aici este modul în care vă poate proceda pentru a calcula tensiunea la confluenţa celor două rezistenţe 33K Ohm.Număr componente R1, R2, R3, C1, C2 (de la stânga la dreapta). Să
Z1 = R3 | | XC2.
Z2 = Z1 R2
Z3 = Z2 | | XC1
Unde
XC2 = reactanţă capacitivă de C2 = 1 / (2PI * f * 22E-9), etc
| | Înseamnă "combinaţie în paralel a"
Apoi,
Raportul de tensiune divider de la intrare la intersecţia de R1, R2 este dat de
A = Z3 / (Z3 R1)
Puteţi calcula acum cu componenta fiecărui armonică a de intrare.
Aceasta este o mulţime de muncă.Aceasta ar fi mult mai uşor de folosit un simulator de circuit, cum ar fi SPICE.
Cu respect,
Kral

Salut

Poate tu, te rog să-mi spui ceea ce este / /?

Aici este un alt circuit, care este cunoscut sub numele de reţea scara.

R1, R2, R3, R4 si R5 (de la stânga la dreapta) reprezinta 5ohm, 10ohm, 5ohm şi, respectiv, 15ohm.

Poate tu, te rog spune-mi cum să calculeze punctul de tensiune de la punctul de roşii şi verzi?

Maverick Max
Ne pare rău, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest ataşament

Maverickmax,
În ceea ce priveşte circuitul dvs. 2a: eticheta orizontal Rezistori R1, R2 (de la stânga la dreapta).Eticheta "verticală" rezistenţe R3, R4 (de la stânga la dreapta).
.
Iată un truc pe care funcţionează bine pentru circuite scară de:
.
Să tensiunea de intrare = Vin
Să presupunem că tensiunea de ieşire este de 1V.
Se calculează curent (I4) prin intermediul R4 (presupunând că 1 volt).Acest curent este egal cu curentul prin R2.Puteţi calcula acum tensiune (V123), la intersecţia dintre R1, R2, R3.V123 = 1 (I4) (R2).
.
Se calculează curent (I3), prin intermediul R3 = V123/R3)
.
Se calculează curent (I1), prin R1.I1 = I3 I4.
.
Se calculează tensiunea la intrare Vin '= V123 (I) (1R1).
.
Scara tensiuni calculată de factorul de
(Vin ") / (Vin").
.
Pentru mai multe reţele de etape scara, va proceda la dreapta la stânga în acelaşi mod iterativă.Pentru 2-circuit stadiu demonstrat, alte metode standard, curenti bucla, etc ar funcţiona, de asemenea.Cu toate acestea, pentru multi-reţele etapă, metoda iterativă este mult mai simplă.

Cu respect,
Kral

Salut

Cheer de calcul.Am lucrat în tensiune între 33kohm şi (Xc2 / / 10kohm) pentru circuitul de 1 de mai sus.Potrivit calculelor mele, tensiunea va fi de aproximativ 65mV.

Vă rugăm să corectaţi-mă dacă Im greşiteMulţumesc

Maverick Max

PS Presupunând că Vin "este de 2.5V DC ....

Aproape că am uitat să menţionez de tensiune este de aproximativ 600mV între 1 33kohm şi 10kohm.Vă rugăm să verificaţi-l dacă există vreo greşeală

MM

Ne-am impedances Deci, acum aici este slab

ztau = z1z2/square root z1z2 z2square / 4 = rădăcină pătrată rootz1z2/square 1 z1/4z2 ohmi tu figure it afarã

În primul rând dreptul de formular pentru a stânga 5 15 = 20

20, în paralel cu 10 = 6.67

acum ai o sursă de 2.5 a 5 Ohms şi un 6.67 Ohmi

La punct rosu ai rosu V = 2.5 * 6.67 / (5 6.67) = 1.43

Acum, la punctul rosu aveţi o sursă şi două rezistenţe
V verde = 1.43 * 15 / (15 5) = 1.0725V

Maverickmax a scris:

SalutMi sa dat un circuit pentru a vă conecta microcontroler meu, fără nici o explaination sau modul în care a fost conceput ca circuitul de acest fel.Deci, aş fi foarte recunoscător dacă aţi ajuta-ma la analiza de circuit.PWM (2.5V) este generat de a forma de undă la 50 Hz, dar undei este pătrat.
Înţeleg că două filtre RC sunt incluse în acest circuit a pune în aplicare 500Hz filtru trece-jos.
Întrebarea este de ce două filtru trece-jos este nevoie?De ieşire a circuitului trebuie să fie de aproximativ 200mV şi am înţeles că abordarea atenuare este folosit, dar nu am luat o idee despre cum să Work It Out.Cum de a calcula de tensiune între două 33kohmAştept cu nerăbdare să aud de la tine ASAPMaverick Max

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back