CGPA nu contează prea mult, în primul interviu de locuri de muncă reală?

E

enginegrad37

Guest
Elo acolo

IM încă în meu an de juniori.Eu chiar vreau să cunosc importanţa CGPA / gradele în interviul de internship, co-op interviu, precum şi interviu reale de locuri de muncă, precum şi ...

Vreau să ştiu despre Summa cum laude, Magna Cum Laude, şi Cum Laude cerinţă CGPA ...Vă rugăm să răspundeţi thanx Întrebările mele

Cred că depinde de companie ....

dar nu este într-adevăr mult prea important ...atâta timp cât hav u mai mult de 3 pentru ur cgpa .., atunci acesta ar trebui să b ok ...

cu respect,
Sp

aceasta nu mater deloc.toate un angajator doreşte să ştie dacă se va face mai mulţi bani pentru compnay mult decât vă va plăti din salariu.Ce face AAP dvs. au de a face cu asta?in timpul interviului, dacă tu le oferi nici o dovadă că vei fi în stare să facă declaraţia primul ei vor ignora probabil tu ca un candidat.cu toate acestea, în cazul în care nu există alţi solicitanţi atunci ei vor spune ei înşişi "hmm .. această persoană nu a convins-ma (primei declaraţii), ce dovezi există apoi de la reluarea lor, că vor fi în măsură să facă (primei declaraţii )? ".în acel moment, atunci, şi numai atunci, se vor uita la GPA dumneavoastră.

tu nu trebuie să lăsaţi interviul dumneavoastră ajunge atât de departe.ar trebui sa convingi angajatorul dvs. potenţial că aveţi ceva util de a oferi companiei astfel încât să poată face bani.foarte simplu.

succes!

Mr.Cool

locuri de muncă sunt create prin minte, şi nu pe suport de hârtie AAP lui aşa că nu vă faceţi griji despre AAP lui la all.Keep concentrându-se asupra a fi un inginer eficient, deoarece în această profesie nu e greu de orice încăpere pentru ingineri de 50%.

Sunt 110% de acord cu toate de tine.O doesnt bun CGPA înseamnă că el / ea va fi un inginer bun.Am văzut unele ingineri bune au CGPA de mai jos mult de 3 ...dar, mai presus de 2.5 desigur.

Cu toate acestea, o companie va primi relua atât de multe.Astfel, pentru a reduce numărul de solicitant.Ei vor arunca toate relua de mai jos mult de 3.Din păcate, cei care de mai jos mult de 3 vor avea şansa de subţire pentru a obţine într-un interviu.

Excepţia cazului în care, nu există cineva din interior poate recomanda pentru manager.Sansele sunt ele vor suna.

Oricum, odată ce aţi lucra pentru mai mult de 3 ani, în acelaşi domeniu.Your CGPA înseamnă nimic pentru ei.Acum, ei se vor uita la experienţa dumneavoastră.

Mult noroc şi vă doresc toate cele bune

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back