cer ajutor: Ce este instrumentul cel mai potrivit de simulare?

C

chuan556

Guest
Doresc să simuleze circuit simplu ca şi în fişierul ataşat, dar i dont know care software-ul este adecvat dacă eu ar trebui să utilizeze hfss, speed2000, ansoft 2d/3d ...
(violet este planul de referinţă şi de culoare albă este planul de semnal)
vă rugăm să furnizaţi pro / con a software-ului sau a-mi arate în cazul în care ar trebui să i se refere la mine şi de consultanţă.
Prin modul în care în cazul în care pot obţine un tutorial care ne învaţă cum să utilizând software-ul?
mulţumesc.
Ne pare rau, dar ai nevoie de login pentru a vizualiza această ataşament

în cazul în care dumneavoastră este de circuit electric ..Cred că OrCAD SPICE este instrumentul cel mai suitlable electrice de simulare ...

este costum condiment pentru circuit sau doar o singură componentă?

Spice este potrivit pentru circuite, circuite analogice.Există două, IMHO, unelte foarte bune:Cadence PSPICE and Synopsys HSPICE. Dacă doriţi să simuleze circuite digitale, utilizează Modelsim de la Mentor
Şi pentru semnal de Integritate pe PCB cu circuite digitale, utilizarea Hyperlynx de la Mentor

ceea ce instrument ar trebui să utilizez pentru a simula o componentă? ca condensator, doresc să ştiu taxa stocate în acesta, cum?

chuan556 a scris:

ceea ce instrument ar trebui să utilizez pentru a simula o componentă? ca condensator, doresc să ştiu taxa stocate în acesta, cum?

Spice si banc de lucru electrnics nu va simula efectele trasnsmission linie.Nu se poate pune în lungime de linie, cu constanta dielectrică a PCB etc

Pentru a simula că în condiment va trebui să facă un model manual, inclusiv inductanţă a pistei, capacitance la sol, etc

La frequencys scăzut puteţi ignora astfel de efecte.
La freqencys mare ai nevoie de un simulator de făcut pentru a fi utilizate la RF.

Dacă doriţi să lucraţi în nivelul mathmatical, puteţi folosi MATLAB / Simulink.

Eu doresc să aibă un instrument de simulare, care să ţină seama de efectul de linie de transport, de asemenea, astfel încât orice sugestie mai departe?

şi ce utilizarea ultiboard de la Electronics banc de lucru?
Last edited by chuan556 la 11 februarie 2006 17:45; editat 1 dată în total

este o orice lucru numit "ultiboard"?
ceea ce ştiu, este ceea ce am face:
Simulink: circuitelor de control, rezoluţia matematice, de prelucrare a semnalului şi de transmisie ...
Spice: pentru circuite puţin folosind tranzistori şi semiconductori (este Mors mult mai puternic, dar nu am o licenta mai bun)
PROTEUS: pentru circuitele de microprocesoare, inclusiv (dar nu au o ergonomie rau!!)i hope, that helps.

Ce este software-ul de mai bine pentru circuit electric cu strat de diferite?

Se pare că sunteţi în căutarea pentru a simula urme,
găuri, efecte, etc în circuit.Acolo nu este punctul de
de a simula acest circuit simplu în SPICE, workbecnh, etc
Două dintre cele mai folosite pentru acest tip de probleme sunt
HFSS sau CST.Există altele, de asemenea.Very expensive
dacă sunteţi în căutarea unui software-ului liber există pentru a
meu de cunoştinţe.

Bună ziua, Am Mentor ICX dintr-o linie de analiză de Integritate.De asemenea, dacă aveţi probleme de EMI, ne-am EMI Stream, pentru EMI Ora & Resonace analiză în faza de proiectare PCB.

Mulţumesc,

Henry Uechi
PWB America, Inc
Anaheim, California

henryue a scris:

Bună ziua, Am Mentor ICX dintr-o linie de analiză de Integritate.
De asemenea, dacă aveţi probleme de EMI, ne-am EMI Stream, pentru EMI Ora & Resonace analiză în faza de proiectare PCB.Mulţumesc,Henry Uechi

PWB America, Inc

Anaheim, California

Aceasta este o problemă de transmisie linie, după jallem subliniat.Vă recomandăm Ansoft Maxwell 2D.

antonio_iea a scris:

Aceasta este o problemă de transmisie linie, după jallem subliniat.
Vă recomandăm Ansoft Maxwell 2D.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back