Celulă efect de umplere privind calendarul?

V

viswanathuggu

Guest
prin adăugarea de celule de umplere în zona de bază modul în care calendarul va afecta? capacitate, care va intra în imagine?

Celulele de completare sunt doar N-şi implanturi. Ele sunt folosite pentru N-şi continuitate. Ele nu contribuie nici o capacitate care pot afecta calendarul.

Celulele de completare sunt celule goale standard care se conectează de energie şi la sol. aceasta nu va afecta calendarul.

Vă mulţumim pentru răspunsul dumneavoastră Yadav, va u ezitati sa luati in vedere acest interogare "Am luat o TestCase în 65nm, pentru că blocul, după adăugarea de celule de umplere am observat că există o îmbunătăţire în momentul, în acest stadiu, nu am făcut nici o modificare, cu excepţia adăugarea de celule de umplere ce va fi motivul pentru îmbunătăţirea în calendarul? "

Vă mulţumim pentru răspunsul dumneavoastră Yadav, va u ezitati sa luati in vedere acest interogare "Am luat o TestCase în 65nm, pentru că blocul, după adăugarea de celule de umplere am observat că există o îmbunătăţire în momentul, în acest stadiu, nu am făcut orice modificare, cu excepţia adăugarea de celule de umplere a ceea ce va fi motivul pentru îmbunătăţirea, în calendarul "
? Numai atribut mă pot gândi în acest caz este Crosstalk. Este posibil să fi adăugat în mod neintenţionat ecranare la fel de plase sau de celule, prin adăugarea acestor celule de umplere

în primul rând hi la toate .. IAM doar un instrument de bigineer în cadenţă şi, de asemenea, în proiectarea IC Acesta este proiectul meu de finală, în colegiul meu vrut doar să ştiu despre 3 lucruri, dacă u nu te superi :) 1) ce este diferit între inelul de paza si inel de aprovizionare i spun de ce am trebuie să le inseraţi şi ceea ce este o funcţie Thier? 2) de celule de umplere u ceea ce înseamnă de nwell continuitiy şi ce beneficii pentru a umple golurile? 3) orice informaţii cu privire la picior de imprimare, ace permuting şi pilastru? THX foarte mult

1) a) Având în vedere imediata apropiere de nMOS si pMOS într-un design CMOS poate duce la formarea a două tranzistoare bipolare care cauzează efectul latchup. Pentru a preveni acest efect nedorit, inele suplimentare de pază trebuie să fie construite în jurul nMOS si tranzistoare pMOS. b) inele de aprovizionare sunt de alimentare VDD şi VSS care prevăd furnizarea de chingile de putere oferă puterea de la toate celulele din proiectare.

Numai atribut mă pot gândi în acest caz este Crosstalk. Este posibil să fi adăugat în mod neintenţionat ecranare la fel de plase sau de celule, prin adăugarea acestor celule de umplere
HI Jeevan, poate u pls elllaborate aici. Eu nu primesc punctul de ur. de ce de protectie in timp ce adăugarea de celule de umplere???

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back