Cel mai bun mod de a face o conexiune în vrac

R

ripoo82

Guest
Să spun că am niște PMOS potrivesc, cu sursa lor conectate la VDD. Am un inel de paza plasat în jurul lor, acest lucru este, de asemenea, conexiunea în vrac. Care este cel mai bun mod de a conecta în vrac și sursa? Ik poate face conexiunea mai scurt, direct la sursa de inelul de paza și apoi conectați la acest feroviar de aprovizionare. O altă modalitate este de a conecta sursa și în vrac la inelul de garda separta. Eu fac mereu metoda # 2 Acest fel de metal conectat la inelul de garda va rula fără curent, cu este (cred) mai bine pentru considerente de zgomot. Dar în # 1 meniurile voltae între sursa de-vrac este minimă? Witch este mai bine?

O altă modalitate este de a conecta sursa și în vrac la inelul de garda separta. Eu fac mereu metoda # 2 Acest fel de metal conectat la inelul de garda va rula fără curent, cu este (cred) mai bine pentru considerente de zgomot. Dar în # 1 meniurile voltae între sursa de-vrac este minimă? Witch este mai bine ;-)
Cred ca metoda # 2 este mai bine:? Inel de paza si conectarea acestuia nu ar trebui să conducă nici un tranzistor curent.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back