ceas de generare

C

chaitu2k

Guest
cum di i deriva 5.2MHz ceasul de la 25 MHz, ceas în domeniul digital ... I tried folosire contoare, dar aceasta nu-mi dea partea zecimală ....

Dude Bună,
Aceasta este o situaţie reală provocare ... vă permite să aşteptaţi şi să vedeţi cât de mulţi membri pot răspunde ...
Ceea ce mă simt acest lucru este de fapt o secne complicat este Digital domeniu, dar ai putea merge mai departe şi să încerce Reglaj lui sau a unor astfel de circuite .... Reglaj puteţi modifica tensiunea Ref sau un lucru de genul asta ...

Totuşi, am să încerc să figura asta în curând i s-au răspândit deja cuvântul în jurul, dacă am lua nişte mai multe informaţii i se va veni cu siguranta inapoi ...

pa

Da, 50MHz/125 * 13 = 5.2MHz.Ai s-au integrat Reglaj a lui cu privire la multe FPGA comună a lui.Pentru proiectare ASIC: va trebui să le design-te!(nu trebuie să fie prea dificil în ceea ce priveşte gama de frecvenţă).

Dar avea grijă de aliniere ceas fază!

Salut

S-ar putea utiliza SN74LS292 frecvenţa divider.

dar, din păcate, nu veţi avea un factor de 10, deci va trebui să joace în jur.

Eu am foi de date de aici:

http://focus.ti.com/docs/prod/folders/print/sn74ls292.html

Cu respect

PLL poate rezolva problema.în cazul în care doriţi să utilizaţi circuite digitale pentru a pune în aplicare aceasta, puteţi să încercaţi să utilizaţi AF pentru a genera mai multe ceasuri.

Puteţi face un oscilator cu astfel de invertor simplu şi quarz.

În cazul în care utilizaţi PLL ai nevoie doar de prescaler cum div de 26 şi divider feedback-ul de 125.Asta ar giv vi-l cu o precizie de 6.5ppm

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back