Ce zici de ASIC de tensiune lib este de 1.2V în timp ce cerinţă este 2.5V

K

kelvin_sg

Guest
Buna, acolo:

Când am fost a face sinteza si optimizare, ASIC libs dat de client specificat tensiunea de lucru de 1.1V ~ 1.3V, ca de obicei, am fost niciodată în cauză cu Vdd.Cu toate acestea pe
în ultima zi de bandă out,: 2gunfire: acest ratat le-a spus echipa cerinţa lui Vdd a fost
2.25V ~ 2.75V ...

Aiya!Ce am de gând să fac cu asta!

Este corect acest script pentru a încerca o nouă condiţie de lucru?Este posibil să se lucreze la toate?----- În highvolt.lib file-----
bibliotecă ( "highvolt") (
operating_conditions ( "highvolt") (
Procesul de: 1.75;
Temperatura: 125;
Voltage: 2.75;
tree_type: "worst_case_tree";)
)

Cred că sunt utilizaţi în mod curent .13 u biblioteca u .....( bcoz a spus Vdd 1.1-1.3) Dacă trebuie să opereze la un Vdd mai mare, va trebui să schimbaţi STD Cell .... bibliotecăspune .25 u. .......

Altele, vă rugăm să corectaţi-mă dacă mă înşel ...
rgds
Last edited by eda_wiz la 28 martie 2006 16:00; editat 1 dată în total

Ce o greşeală!în cazul în care lib pot suporta de inalta tensiune, nu puteţi schimba prea mult (doar fix deţin).
dar de obicei, va trebui să schimbaţi lib şi a alerga fluxul din nou.puteţi să vă păstraţi toate P & R de informaţii pentru a economisi timp.

În conformitate cu această situaţie, am sugerează că utilizarea unei IVC (convertor de tensiune internă), cu o bandgap ca referinţă IVC.Design IVC pentru a converti Vdd 2.5 - 1.2 pentru a alimenta blocuri interne.Aşa că nucleul ar putea funcţiona corect.În port, puteţi utiliza schimbare la nivel de tensiune că trecerea de Frome leve 1.2 - 2.5.Prin aceasta, aveţi posibilitatea de aprovizionare cu cip 2.5V şi toate IO este compatibil cu 2.5V.Avantajul folosirii acestei metode este de a aranja de aprovizionare este prelungită

Vă mulţumesc tuturor pentru răspunsurile dumneavoastră ...

A fost o alarmă falsă şi au găsit mai târziu, procesul este dual-tensiune din
digitale care celulele funcţionează la 1.2V în timp ce Analog & lib RF de la 2.5V.Eu sunt
-vă că inginerii analogic va elabora, convertoare de nivel în bibliotecă analogice.

, probabil, să specificaţi o lib greşit.kelvin_sg a scris:

Buna, acolo:Când am fost a face sinteza si optimizare, ASIC libs dat de client specificat tensiunea de lucru de 1.1V ~ 1.3V, ca de obicei, am fost niciodată în cauză cu Vdd.
Cu toate acestea pe

în ultima zi de bandă out,: 2gunfire: acest ratat le-a spus echipa cerinţa lui Vdd a fost

2.25V ~ 2.75V ...Aiya!
Ce am de gând să fac cu asta!Este corect acest script pentru a încerca o nouă condiţie de lucru?
Este posibil să se lucreze la toate?
----- În highvolt.lib file-----

bibliotecă ( "highvolt") (

operating_conditions ( "highvolt") (

Procesul de: 1.75;

Temperatura: 125;

voltage : 2.75;
tree_type: "worst_case_tree";)

)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back