ce zgomot de fază afectează constallation?

J

Julian18

Guest
Bună acolo,
Poate cineva aici să-mi spui sau să dea o refereance despre motivele pentru care zgomotul de fază afectează constelaţia spun PSK?

Mulţumesc

Acest lucru este valabil pentru toate shemes modulare.
Poziţia a fiecărui simbol în spaţiul IQ-ul este definit prin amploarea şi unghi.În cazul în care, la un moment dat, semnalul este afectată de o eroare de fază, faza a simbolului variază.
Aceasta este ceea ce se întâmplă atunci când un zgomot de fază se adaugă la semnalul corect.Fiecare punct face o mişcare circulară mică în constelaţia, iar distanta de la origine, va fi constantă.
Sper că pot ajuta.
Mazz

oricine poate explica ceea ce este de zgomot de fază într-un mod mai uşor?sau orice alt site-ul web explica bine?pentru că am citit deja câteva cărţi şi eu încă cant înţeleg pe deplin ceea ce este de zgomot de fază

t_tuaki a scris:

oricine poate explica ceea ce este de zgomot de fază într-un mod mai uşor?
sau orice alt site-ul web explica bine?
pentru că am citit deja câteva cărţi şi eu încă cant înţeleg pe deplin ceea ce este de zgomot de fază

pentru că atunci când demdulator, de exemplu, DEMODULATOR SYN, zgomot de fază, la rândul său la amplitudine, acesta este numit AM / AM a DEMODULATOR, y se poate de la cos formuation (WT theta) * cos (wt phase_noise) pentru a a se vedea în acest sens

Semnal Constellation este doar un teren de numere complexe.Acum, când un zgomot de fază este introdus, înseamnă că sunteţi multiplicarea fiecare dintre numerele de complexe (constelaţie) de exp (i * phi), (phi este faza de zgomot).Aceasta duce la o rotaţie a spaţiului constelaţii.Acest lucru presupune, de asemenea, decizia ta de graniţele roti ...
--
Acum, de zgomot de fază, pentru a fi pur şi simplu declarat este, de zgomot în termen de fază.Ieşire de un oscilator dacă, de obicei Ac * cos (2 * pi * FC * t phi), Phi este o constantă arbitrară fază iniţială.Spectrului de frecvenţe radio a acestui semnal este o funcţie delta de la AFC.

Acum, un zgomot de fază este inclusă în această expresie, astfel cum
Ac * cos (2 * pi * FC * t phi NPH (t)), în cazul în care NPH (t) este un termen faza de zgomot.Spectru al acestei semnal este dovedit a fi fuste în jurul o funcţie delta la FC şi-FC.IE.le-aţi componente de frecvenţă la FC ± δf, şi-FC ± δf.

Mai larg aceste "fuste", mai sărace oscilatorul dvs. este.Bruiaj este de-a exprimat, de asemenea, să fie manifestarea de zgomot de fază.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back