ce UWB antnenna operează în întreaga latime de banda intreaga?

T

T25

Guest
-Eu nu nici de ce operatorul de antenă UWB intreaga latime de banda (3.1-10.6)?
Can you help me
Mulţumesc

Unele structuri au forme fizice care să le permită să opereze peste bandwidths foarte larg.Sloturi exponenţială şi antenele biconic sunt exemple.Altele sunt o colecţie de bandă îngustă antene combinate pentru a oferi o acoperire largă.Un log-array periodice dipol este un exemplu.

Vic Rumsey în anii 60 a inceput de mult de lucru în acest domeniu, constatându-se că structurile de antene ale căror au fost definite de unghiuri, mai degrabă decât lungimi de tendinţa de a fi foarte de bandă largă, gandeste-te de spirale, de exemplu.

Kraus a propus un fum "vulcan" antena pentru utilizare ca un element de bandă largă.

În general, trupa "grase" antenele sunt largi şi "antenele skinny sunt frecvenţe specifice.

Azulykit a scris:Vic Rumsey în anii 60 a inceput de mult de lucru în acest domeniu, constatându-se că structurile de antene ale căror au fost definite de unghiuri, mai degrabă decât lungimi de tendinţa de a fi foarte de bandă largă, gandeste-te de spirale, de exemplu.

.

Thanks Azulykit!
Nu stiu cauza pentru a crea în întreaga lăţime de bandă întreagă.Puteţi să-mi arătat cartea-lea mentionati-le.

Azulykit a scris:Există orice carte are regulile de bază colectate?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back