ce tip de media (media) este luată ...

N

Nosheen

Guest
bunã acolo ...
poate cineva să mă ajute în a răspunde că ceea ce tip de media (media) este luată în selectarea unui centru (operator de transport), frecvenţă în întreaga AM (banda de frecvenţă audio) la care pot fi realizate de prelevare a probelor pentru extragerea un anumit canal (canal de radio frecvenţă). ..

Voi fi foarte recunoscător dacă cineva m-au ajutat in ..

Nu luaţi o medie - Tu treptat de blocare în ea.

BRMadhukar

Salut
Tu r nu clar, dar dacă lucraţi în domeniul de frecvenţă şi FFT, trebuie să luaţi doar proba medie pentru a prezice frecvenţa purtătoare.
Dar aceasta nu este metoda, folosind Reglaj este mai bine.

de bine m care lucrează în domeniu şi Frecvenţemetri FFT.but i cum wod a lua proba medie .. Mai mult decât atât problema apare atunci când iz meu lăţime de bandă, de asemenea, diferite.
Cum am wod obţine frecvenţa centru (ca operator de transport), apoi pentru extragerea de informaţii mea ...
Şi în al doilea rând cum Phase Lock Loop ajuta-ma extract de banda de frecvenţe solicitate prin utilizarea frecvenţă corespunzătoare transportator.
Thanx
Regardz
Nosheen

Max Nosheen
Îl vezi cartea Carlson's?Cred că această carte vă poate ajuta.
Despre prima dumneavoastră întrebare, în cazul în care vectorul dvs. FFT are puncte de N, aveţi posibilitatea să adăugaţi vectorilor M şi împărţiţi-l să M pentru mediere.Alegerea corectă M şi N este depinde de tine şi câteva alte puncte în design dvs. şi de prelucrare.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back