Ce software-ul ar trebui să utilizez pentru circuite logice?

A

asdren

Guest
Hi guys,

Im 'trying la proiectarea unor circuite logice (cu porturile logica (AND, OR, NOT, XOR), flip-flops, etc),
Am proiectat recent un circuit pentru a face unele calcule de bază, de proiectare a avut porturi despre mai mult de o sută de logica si flip-flops, precum şi pentru proiectarea am folosit NI Multisim 10, dar problema mea este că, după adăugarea mai mult de o sută de elemente de simulare devine într-adevăr într-adevăr lent pe un 2.2 Ghz Core2Duo cu 2 GB RAM.Sunt de planificare pentru a proiecta un circuit de criptare DES şi că va avea mult mai mult decât de o sută de elemente.

Cred că motivul pentru care multisim este lent din cauza calcul foarte precise s-a fluxului de curent şi tensiune, în simulari meu "foarte precise" simulări de curent nu sunt nessesary.

Deci, aţi putea recomanda-mi un software cu care le-am putea face simulări de mare astfel de circuite logice fără a obţine foarte lent?

Thanks in advance

Nu sunt sigur de elemente de mare şi de întârzieri Proteus, dar este mai bine pentru acest tip de activitate.

Design de 4-biţi Computer este usor de facut cu acest lucru.

Cel mai bun de noroc!

Pot să întreb, ce-i ţinta dorită pentru proiectarea logica ta?O simulare funcţională pot fi efectuate fără a selecta o platforma special de hardware, dar la un moment dat, aţi putea fi interesat de o analiză calendarul, având în vedere comportamentul de hardware Logic reale.

O altă întrebare este în ceea ce priveşte metoda utilizată de descriere logică.Se pare să folosească un fel de descriere structurale cu elemente de logica de bază.

Dacă intenţionaţi să utilizaţi niciodată dispozitive logice programabile pentru a realiza designul dvs., ar trebui să ia în considerare unul din instrumentele de proiectare gratuite oferite de principalii producători (de exemplu, Altera, Xilinx, grilaj).Acestea ar iti oferim diferite metode de proiectare de intrare şi o funcţionale şi calendarul opţiunea de simulare, de asemenea.

FVM a scris:

Pot să întreb, ce-i ţinta dorită pentru proiectarea logica ta?
O simulare funcţională pot fi efectuate fără a selecta o platforma special de hardware, dar la un moment dat, aţi putea fi interesat de o analiză calendarul, având în vedere comportamentul de hardware Logic reale.O altă întrebare este în ceea ce priveşte metoda utilizată de descriere logică.
Se pare să folosească un fel de descriere structurale cu elemente de logica de bază.Dacă intenţionaţi să utilizaţi niciodată dispozitive logice programabile pentru a realiza designul dvs., ar trebui să ia în considerare unul din instrumentele de proiectare gratuite oferite de principalii producători (de exemplu, Altera, Xilinx, grilaj).
Acestea ar iti oferim diferite metode de proiectare de intrare şi o funcţionale şi calendarul opţiunea de simulare, de asemenea.

asdren a scris:

Hi guys,Im 'trying la proiectarea unor circuite logice (cu porturile logica (AND, OR, NOT, XOR), flip-flops, etc),

Am proiectat recent un circuit pentru a face unele calcule de bază, de proiectare a avut porturi despre mai mult de o sută de logica si flip-flops, precum şi pentru proiectarea am folosit NI Multisim 10, dar problema mea este că, după adăugarea mai mult de o sută de elemente de simulare devine într-adevăr într-adevăr lent pe un 2.2 Ghz Core2Duo cu 2 GB RAM.
Sunt de planificare pentru a proiecta un circuit de criptare DES şi că va avea mult mai mult decât de o sută de elemente.Cred că motivul pentru care multisim este lent din cauza calcul foarte precise s-a fluxului de curent şi tensiune, în simulari meu "foarte precise" simulări de curent nu sunt nessesary.Deci, aţi putea recomanda-mi un software cu care le-am putea face simulări de mare astfel de circuite logice fără a obţine foarte lent?Thanks in advance

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back