ce nu există diferenţe mari între-3dB frecvenţă ...

C

Conducta de

Guest
atunci când am simulat un amplificator de cascode, cu efect de corp şi fără efect de corp,-3dB de frecvenţă sunt mult mai diferite, astfel cum 30kHz şi 130kHz.
Ar putea cineva să-mi spui de ce se întâmplă?
Având în vedere că rezistenţa de ieşire a schimbat 20%, iar capacitance de ieşire nu au avut chage de mult, eu nu înţeleg de ce-3dB de frecvenţă sunt mult mai diferite.

Pe lângă schimbarea impedanţă de ieşire, tu ai GM, de asemenea, a etapei de intrare schimbat.Acest lucru face ca ft şi câştigul de a schimba.În cazul în care aceste modificări nu justifică toate derivă de latime de banda dvs., vă coul, de asemenea, verificaţi dacă toate tranzistori dvs. rămân saturate, atunci când a activa efectul de corp.De asemenea, poarta-vrac şi drenaj-condensatori vrac sunt acum mai importante, astfel încât această adaugă capacitance mai mult pe nodul de ieşire.

Intrării în vigoare Body drastic efectele transconductance ale pairs.Hence diferenţiale de intrare GBW dvs. va fi efectuată drastic.Amintiţi-vă GM = KW / L (VGS-a Va).Adăugat după 3 minute:De asemenea, rezistenţa dumneavoastră de ieşire este crescut de reducerea curent.Prin urmare, polul dominantă se va muta in Eu nu cred că orice PAC parazitare se va efectua drastic, cu excepţia sursei de-capacitance vrac (care este fie shorted atunci când în vrac este legat de sursă).

Foarte important, verificaţi dacă tranzistori dvs. sunt în saturaţie.Nu cred, se va efect prin faptul că de mult ca Humungus a spus ......

Pentru un amplificator dublu cascode consistiing de 2 NMOS (M1, M2) şi 2PNOS (M3, M4).
Când ne-am calcula capacitance de ieşire, ar trebui să luăm în considerare CDB de M2 şi M3, fără efect în cazul în care organismul?
Eu folosesc CAPTAB în HSPICE la lista de condensatori, văd pentru capacitance ieşire nodul nu există nici o diferenţă mare între fără şi cu efect de corp.

Mulţumesc.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back