Ce este un osciloscopul digital?

H

hkBattousai

Guest
Vreau să cumpăr un osciloscop.Am căutat pentru o buna o de pe net.Am văzut că unele dintre ele sunt tratate ca "digitale", iar altele sunt "analogic".

Pot să-mi explice cineva ce este diferenţa dintre un digital şi un osciloscop analogic?
Si care ar trebui să-mi cumpăr una pentru meu general hobby circuite, precum şi orice posibile viitoare proiecte?

Raport msg 5 pct.

Salut,
U digitale se pot conecta oscilloscopes în acelaşi mod ca şi cele analogice, când ur face experimente şi dorinţa de a vedea waveforms.Digital oscilloscopes ofere stocare facility.U poate stoca până la 10 waveforms sau chiar mai mult (în funcţie de produs). U pot conecta, de asemenea, osciloscop de la o imprimantă şi ia printouts pentru viitor.
Digital oscilloscopes afişa oferi timp, frecvenţă, amplitudine măsurători
etc direct de pe ecran, dar în analogic oscilloscopes u au de măsurare a acestor manually.Most de digital se oferă, de asemenea, afişa info.in diferite languages.Lotz de alte caracteristici sunt, de asemenea, disponibile în funcţie de fabricant.
Cu toate acestea, costurile de digital oscilloscopes va fi cu mult mai mare decât anlaog cele obviously.Hence pentru u'r proiecte itz mai bine dacă u achiziţiona un osciloscop analogic.
Dacă u cred că
l-am ajutat u, dont uitaţi să apăsaţi pe butonul de m-au ajutat ... Noroc.
Cu respect
Bhanumurthy.

Raport msg 5 pct.

Digital înseamnă că osciloscopul utilizare ADC pentru a colecta
date reprezintă, mai degrabă decât direct la fel ca în analogic.A
avantaj şi dezavantaj, dar acum, aproape nici o zi
este de a face cele analogic din cauza costurilor de digitale sunt mai mici.
Dacă cineva încearcă să-şi vândă un anlog o costul ar trebui să fie
semnificativ mai mici, deoarece nimeni nu doreşte o.Du-te pentru un digital unles
aveţi motive specifice pentru a merge analogic.Ca de exemplu, un nivel foarte scăzut
de cost, de frecvenţă joasă,
etc

http://en.wikipedia.org/wiki/OscilloscopeSau mai bine să faceţi propriile dvs..
Există unele exemple de pe net de oscilloscopes făcut folosind un regulate
VGA display, sau chiar un PC pentru mică frecvenţă foarte util pentru a
învăţa.

http://www.fpga4fun.com/digitalscope.html

Raport msg 5 pct.

Acum osciloscoape digitale ieftine, NOI! sigilate la cutie: vand-osciloscop.blogspot.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back