Ce este impedanţa de ieşire?

A

aryajur

Guest
Circuitul este simplu amplificator diferenţial în cazul în care producţia este luată diferenţiat ca Vout1-Vout2 şi de intrare este dat diferenţiat Vin1-Vin2.Care este impedanţa de ieşire în întreaga de ieşire.Este ro | | Rd sau este 2 * Ro | | RD??Şi de ce.
Ne pare rău, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest ataşament

Tu ar trebui să circuitul echivalent şi se aplică o tensiune sau de sursă de curent în întreaga ieşire.Tu vei sfârşi cu opţiunea 2x.Este o experienţă importantă de învăţare pentru a face aceste calcule mână, deoarece rezultatele se va lipi în mintea ta mai bine.

Salut

Impeadance diferenţială de ieşire este de 2 * Ro | | RD şi unic încheiat impeadance de ieşire este ro | | Rd.

Cu respect

Multumesc mult, am făcut că doar şi sa încheiat cu 2x opţiune după cum a sugerat atât de tipi u, când am avut cerut aceeaşi întrebare la unul din AT a acestui curs am luând el mi-a spus că este ro | | RD şi nu opţiunea de 2x, aşa că am luat confuz.Multumesc mult!

Vă rugăm să corectaţi dacă mă înşel, dar se pare că lucrurile diferite pot fi văzute prin inspecţii: dacă am aplicat de ieşire Vo diferenţiale de tensiune, apoi ne-am si - de single-ended VO tensiune / 2 se aplică de ieşire (plus unele CM tensiune) , iar single-ended mic semnal de curent ar trebui să fie si - de (VO / 2) / (ro / / RL), astfel curent diferenţial este de VO / (ro / / RL), şi, astfel, impedanta mod diferential de iesire ar trebui să fie la fel ca ro / / RL.

Un alt punct de vedere este că acesta este bine cunoscut (chiar şi în amplificator diferenţial), care câştigul este gm1 (ro / / RL).din nou, presupun că le-am aplicat Vin semnalului de intrare diferenţial şi, astfel, distinge-încheiat de intrare a şi - de vin / 2.Apoi, acesta va produce distinge curent de ieşire, de către transconductor, cu si - de gm1 * (vin / 2).Deci, de ieşire diferenţial curent trebuie să fie gm1 * vin, precum şi pentru a se conforma cu câştigul impedanţa de ieşire trebuie să fie ro / / RL.

Eu nu am făcut calculul de mână, dar se pare ceva în neregulă, prin inspecţie?

Nu este ceva confuz mine.
Te-variabilă Rout cu frecvenţă, datorită A (GM * Rout) este variabilă cu ea?

Rout nu schimbă cu frecvenţa.Dar, rezistenta si capacitance împreună forme RC de circuit (obviously. ..) şi ea semnifică "low-pass", high-pass ..câştig atât de schimbări cu o frecvenţă.

Sunt de acord că aceasta depinde de definiţia de ieşire terminal.

în cazul în care un singur sa încheiat: R0 / / Rd
în cazul în care diferenţială: 2xr0 / / Rd

Terry, prin împărţirea sursa de tensiune de încercare, veţi primi doar jumătate din Impedanţă intrare.Impedanta de intrare este aceeaşi vazut in alt nod.Prin urmare, tu vei a lua 2x impedanţă de intrare.

Cred că împărţit sursa de tensiune de încercare nu va jumătate din impedanţă calculate de ieşire, din moment ce ar trebui să RO independent de ceea ce este sursa de aplicare.De asemenea, în cazul în care nodul o impedanţă este ro, nod impedanta B este ro, atunci impedanta diferenţial de ieşire este ro * 2?Puteţi să îmi daţi câteva dovezi pe ea?

Cred că ceea ce Terry este subliniind este dacă am pus o tensiune diferenţială pe ambele iesiri.Dacă vom pune VO / 2, pe de o ieşire şi-VO / 2 de ieşire de pe alta şi de acest aranjament calcula impedanţă de ieşire după cum se arată în imagine ataşată, este vorba de a fi ro | | Rd.
Acest lucru este acelaşi unic sa încheiat impedanţă de ieşire.Dar, dacă luăm în circuitul întreg şi a pus un Vo peste cele două ieşiri vom ajunge de rezistenţă ca 2 * (ro | | Rd), deoarece Vo vede 2 dintre aceste în serie.
Sale un pic confuz acest fel, pentru că atunci când am pus surse diferenţială la cele două ieşiri de tensiune în întreaga iesiri este din nou Vo, ci ca o diferenţă de rezistenţă care le vede doar ro | | Rd.Acesta este un pic ciudat.

Da, aceasta este exact ceea ce este ideea mea.De asemenea, cred că dacă aţi trata ro două ca şi în serie, impedanta de ieşire este, desigur, 2 * RO, dar poate tu într-adevăr o considere serie?Ro pe fiecare nod de ieşire se face referire la sol de curent alternativ.

Acesta este un bun punct de noi nu se poate pune o singură sursă şi de a folosi circuitul diferenţiale care motivele punctul de coada de la sol virtuale.În acest caz, va trebui să utilizeze circuitul deplin în acest caz.
Acum ce mă interesează este că ceea ce va fi rezistenţa de ieşire în acest caz şi care este semnificaţia acestei valori?Orice observaţii cu privire la faptul că Terry?

Cred că se poate menţionate la cartea Razavi în capitolul 4, că câştigul diferenţială Av ale perechii diferenţiale este Av = gm1 * (ro / / RL), astfel încât pentru a se potrivi ecuaţiile de rezistenţă de ieşire ar trebui să fie ro / / RL.

Terri Bună ziua şi toată lumea,
Impedanţa de ieşire a unui diffamp este, de fapt 2 (ro | | Rd) şi am inclus dovada în imaginea ataşată.Explicaţia eguation de mai sus este greşit deoarece, în care noi considerăm actual de două ori în ecuaţie.

Vă mulţumim pentru informaţiile dvs. de amabilitate, şi de fapt, eu nu fac nici un calcul mâna pe acest lucru.Puteţi să furnizaţi sursa pentru derivarea formula?

Apropo, am o privire asupra p. carte Razavi108 eq.(4.10), care prevăd că transconductance diferenţial GM este egal cu sqrt (uCox W / Iss L) = sqrt (u 2ID Cox W / L) = gm1 sau gm2.Deci, acest lucru pare contradition avea unele dintre rezultatele, în care se dovedesc aici se dovedeşte Gm = gm1 / 2.Poate cineva face unele comentariu pe acest?

Da în Razavi carte despre Pg 108 el face asta.De fapt, conflictul se află din cauza modului în GM este definit de Razavi în ecuaţia 4.10
El spune că
Citat:GM = D (ΔId) / D (ΔVin)ΔId = ID1 - ID2; ΔVin = Vin1 - Vin2

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back