Ce este audio FSK??

E

Elits

Guest
Bună tuturor,

ar putea cineva sa-mi explice despre Audio Frequency Shift Keying?Ce este asta?modul său de lucru ... vă rugăm să daţi de referinţă (sursa / site) ...
mulţumiri

Elits

Acest lucru a fost folosit pe modemurile de telefonie timpurie care a operat în jur de 1 kb / s este de asemenea utilizat pe pachete de amatori.Este fks de un ton audio, care este trimis printr-o reţea de voce.

AFSK = Audio Frequency Shift cheie, este o tone de Adio la transmiter de date
în mod tradiţional 2125Hetz este marcă şi 2295Hetz este SPACE

Elits,

AFSK funcţionează prin trimiterea o marcă şi un spaţiu, fiecare reprezentat de o frecvenţă audio diferite, la mediul de transmisie (de exemplu, o sârmă de telefon), în funcţie de datele de intrare este un 1 sau un 0 de la un terminal de emisie sau de sursă (de exemplu un PC)

Există câteva protocoale standard folosite în trecut, probabil, astăzi, de asemenea, că eu presupun sunt stare avansată de uzură.Cu toate acestea, principiul fundamental este încă acolo.Trebuie doar să decidă de a utiliza frecvenţe pentru mărcile şi spaţiile.Trucul este de a alege astfel de această marcă şi spaţiul nu sunt frecvenţele armonice multiple reciproc ca acelaşi truc folosit în Dual Tone Frecvenţele multipla (DTMF) telefoane.

AFSK a fost destul de popular la începutul anilor '90, în unele aplicaţii software pentru PC utilizată în Microsoft Windows 3.1 sau 3.11 Grupuri de lucru pentru fax unele date sau de apelare rapidă la o petrecere, etc

Există un DOS unele sau software-ul Windows care face AFSK pentru tine.Puteţi găsi cu uşurinţă pe Internet.Dr. CID Master BEng (Hons)
Analog Devices Inc (Irlanda)

Elits a scris:

Bună tuturor,ar putea cineva sa-mi explice despre Audio Frequency Shift Introducerea?
Ce este asta?
modul său de lucru ... vă rugăm să daţi de referinţă (sursa / site) ...

mulţumiriElits

Găsi unele operator radio amator aproape de tine să-ţi arăt "pe viu" ceea ce este AFSK.
Este încă în uz pe HF, etc

AFSK este cel mai utilizat în Amateur Radio datelor transmitator, cu AFSK puteţi transmite datele de la 300 până 1200bps în toate tipurile de radio cum HF, VHF, UHF, în orice mod AM, USS, modul FM afsk este o tona Audible audio, astfel unde puteti transmite VOZ (audio) pe care le poate transmite date, astfel încât să puteţi transmite pe linie de Telefon, Radio, celular

aici este un pdf util releted la FSK, poate asta o poate ajuta u..
Ne pare rau, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest ataşament

domeniul de aplicare a AFSK este ID-ul apelantului tphone sistem în PSTN acest număr de telefon şi de transfer în data.

hi,
ceea ce modularea are cel mai bun perfomances (faţă de REC S / N, FEP spectrale.) pentru transmiterea de date de peste canal audio, adică 300 ... 3000 Hz:
FFSK, GMSK, QPSK sau altceva?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back