S
suituse
Guest
Eu folosesc Artisan 0.18 biblioteci din designul meu.Lib STD de celule (numele de "lent") şi lib de memorie (numele de "art_sram_slow") sunt conţin în două fişiere bibliotecă diferite.Când m-am le-a folosit în DC la spre a face sinteza, este întotdeauna au dat un avertisment: Trippoints pentru art_sram_slow bibliotecă "" diferă de cele din bibliotecă "lent".
Apoi i-am verificat pe ambele. Fişiere lib dintre ele, părţile corespunzătoare sunt listate ca fiind urmat:
Biblioteca "lent":
slew_lower_threshold_pct_fall: 30.0;
slew_upper_threshold_pct_fall: 70.0;
slew_lower_threshold_pct_rise: 30.0;
slew_upper_threshold_pct_rise: 70.0;
input_threshold_pct_fall: 50.0;
input_threshold_pct_rise: 50.0;
output_threshold_pct_fall: 50.0;
output_threshold_pct_rise: 50.0;
slew_derate_from_library: 0.5;
Biblioteca "art_sram_slow"
slew_derate_from_library: 1;
slew_lower_threshold_pct_fall: 10.000;
slew_upper_threshold_pct_fall: 90.000;
slew_lower_threshold_pct_rise: 10.000;
slew_upper_threshold_pct_rise: 90.000;
input_threshold_pct_fall: 50.000;
input_threshold_pct_rise: 50.000;
output_threshold_pct_fall: 50.000;
output_threshold_pct_rise: 50.000;
Din informaţiile enumerate mai sus, este evident că punctele de călătorie sunt diferite în aceste două bibliotecă, dar, în acelaşi timp, am găsi un fişier README în dir acelaşi dosar "lent bibliotecă" care au această notă:
"Măsurători de tranziţie de timp sunt efectuate de la 30% din Vdd la 70% din Vdd tranziţiilor semnal de creştere. Măsurători de tranziţie de timp sunt efectuate de la 70% din Vdd la 30% din Vdd tranziţiilor de semnal care se încadrează. Pentru a rămâne compatibil cu standardele acceptate predominant de către alţi furnizori de IP, măsurătorile de tranziţie au fost extrapolate la 10% şi 90% praguri în calendarul
modele. "
Sunt confuz acum.Ar trebui să schimbaţi punctul de călătorie partea spec. de bibliotecă "lent"
să-ţi spun DC datele calendarul a fost deja extrapolate la 10% şi a pragurilor de 90%.Sau ar trebui să-mi schimb de date în bibliotecă "lent"?Sau pur si simplu ignora de avertizare, pentru ca DC-au luat datele de dreptul de lib?
Aţi putea să-mi dai o idee?
Apoi i-am verificat pe ambele. Fişiere lib dintre ele, părţile corespunzătoare sunt listate ca fiind urmat:
Biblioteca "lent":
slew_lower_threshold_pct_fall: 30.0;
slew_upper_threshold_pct_fall: 70.0;
slew_lower_threshold_pct_rise: 30.0;
slew_upper_threshold_pct_rise: 70.0;
input_threshold_pct_fall: 50.0;
input_threshold_pct_rise: 50.0;
output_threshold_pct_fall: 50.0;
output_threshold_pct_rise: 50.0;
slew_derate_from_library: 0.5;
Biblioteca "art_sram_slow"
slew_derate_from_library: 1;
slew_lower_threshold_pct_fall: 10.000;
slew_upper_threshold_pct_fall: 90.000;
slew_lower_threshold_pct_rise: 10.000;
slew_upper_threshold_pct_rise: 90.000;
input_threshold_pct_fall: 50.000;
input_threshold_pct_rise: 50.000;
output_threshold_pct_fall: 50.000;
output_threshold_pct_rise: 50.000;
Din informaţiile enumerate mai sus, este evident că punctele de călătorie sunt diferite în aceste două bibliotecă, dar, în acelaşi timp, am găsi un fişier README în dir acelaşi dosar "lent bibliotecă" care au această notă:
"Măsurători de tranziţie de timp sunt efectuate de la 30% din Vdd la 70% din Vdd tranziţiilor semnal de creştere. Măsurători de tranziţie de timp sunt efectuate de la 70% din Vdd la 30% din Vdd tranziţiilor de semnal care se încadrează. Pentru a rămâne compatibil cu standardele acceptate predominant de către alţi furnizori de IP, măsurătorile de tranziţie au fost extrapolate la 10% şi 90% praguri în calendarul
modele. "
Sunt confuz acum.Ar trebui să schimbaţi punctul de călătorie partea spec. de bibliotecă "lent"
să-ţi spun DC datele calendarul a fost deja extrapolate la 10% şi a pragurilor de 90%.Sau ar trebui să-mi schimb de date în bibliotecă "lent"?Sau pur si simplu ignora de avertizare, pentru ca DC-au luat datele de dreptul de lib?
Aţi putea să-mi dai o idee?