ce DEBUSSY v5.3 începe încărcarea prea lent?

S

sweesw

Guest
M-am actualizat fără tragere de inimă de la lansare 5.0v18 (I se va numi v5.0r18) pentru a 5.3v5 pe RH80 Linux cutie.

Pentru a-mi surprindere, programul nu a început, am făcut tweak de licenţă un pic de a face programul fericit, dar încă mai are mai mult de 30 de secunde pentru a vedea fereastra principală nTrace complet manifestare sus.

Ce sunt fericit despre faptul că programul este făcut rula mai repede decât versiunea veche după ce au fost încărcate în totalitate, dar mi versiunea veche nu are timp pentru a începe să compară la noua versiune.

Am făcut investiga problema de ceva timp şi am constatat că acesta este destul de probabil ca acest program este sa pierzi timpul încercând să verificaţi de licenţă.

Ghidul utilizatorului spune că ar trebui să folosim> 8.2a versiune de snslmgrd daemon şi lmutil să fie capabile să folosească acest program, dar n-am reuşi cu lmgrd8.0 cu snslmgrd 8.2a.
Schimbarea lmgrd 8.0 - 8.2 nu obţine nici o performanţă pentru ca am descoperit acum.

Întrebarea mea este, ce naiba nu a programului (armat cu noi flexlm 8,2 motor) Chiar în timpul procesului de loadup?De ce este nevoie de o astfel de mult timp pentru a începe?Care este diferenţa între 8.2 şi 6.1 în termeni de performanţă?

Stie cineva, dacă există un plugin Ethereal (protocol analyzer) pentru flexlm Heart Beat protocol?

Vă rugăm să vă împărtăşiţi gândurile şi ideile.

Poate că ar trebui să încercaţi să folosiţi un nod-blocat în loc public?Oare care va da mai scurt timp loadup?Orice comentariu?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back