ce ar trebui să folosim max_transition_time şi max_cap

O

owen_li

Guest
Salut.

De ce ar trebui să le folosim max_transition_time şi max_cap pentru a constrânge de proiectare?
În opinia mea, dacă a trecut de configurare şi verifica deţin, de design va fi ok.
Deci, poti sa-mi spui de ce ar trebui să ne constrânge de proiectare folosind aceste două comenzi?
Mulţumesc!

Daca aveti încălcare a uneia dintre aceste constrângeri, apoi analiza dvs. de sincronizare nu vor fi corecte.De exemplu calendarul valorile specificate în biblioteci sunt valabile doar asumarea capacitance de sarcină şi de ori de tranziţie sunt într-un interval dat.

Jbeniston Bună,
Ca un tip de bibliotecă, am fost interesat să ştiu dacă instrumentul cu ajutorul biblioteca ar extrapolează valorile care fac parte din NLDM / libs NLPM.

Sunt de acord că valorile de dincolo de max_cap şi max_tran nu ar fi corecte dacă ....

Da, instrumente vor extrapola întârzieri / slews în cazul în care capacul se încadrează în gama. libs duce la rezultate inexacte.

tranziţii lente De asemenea, conduce la probleme de SI, care este un alt motiv de a folosi set_max_trans

Vă mulţumesc tuturor.
Deci, ai vazut vreodata min-de tranziţie şi de min-a verifica capacitance?
Credeţi că este resonalbe?
Fă-o înseamnă că tabelul de sincronizare a limită inferioară a valorii tranistion
şi valoarea de sarcină?

Mulţumesc!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back