cd4069 aplicare

D

diyguest

Guest
salut
Aş dori să fac filtru de utilizare cd4069, eu ştiu cum, folosind do't! Plase ajuta-ma!
mulţumesc!
Ne pare rău, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest ataşament

(Cred ca nu
e corect de secţiune pentru acest post)

De CD4069 este de 6 Invertor CMOS unbuffered porţi, puteţi folosi ca amplificator liniar în regiune.În primul rând "polariza" poarta în Vdd / 2 (de mare valoare de feedback între rezistenţă şi în afară, tipic 1M), apoi pe măsură câştiga.Observaţie: Este o trasconductance amplificator.

În funcţie de frecvenţa şi tipul de filtru nu cred ca
este o modalitate mai bună de a face un filtru,
cu excepţia dacă doriţi "lowpassing doar" cu o mare margine de taiere de frecvenţă, ex: două semnale 10Khz şi 1MHz, vă fcut mai varie în 20Khz şi 700Khz ...

Încercaţi alte alternativas Opa, precum şi a structurilor sallen-cheie

Nu văd nici un avantaj comparativ cu OP filtru de desene sau modele, folosind quad PO, cu excepţia celor de cost.Design-ul va fi limitat pentru feedback negativ numai structurile şi mijlocii Q. De asemenea, 4069 unbuffered invertori trage considerabil de alimentare în curent liniar regiune când operat de mai sus Vdd de 5V.

există de tone de aplicatii folosind CD4069UB pentru aplicaţii analogice în special la produsele de consum scăzut de cost, se trage foarte mici curent mai puţin de 1ma, în timp ce în mod liniar.doar în cd4069ub căutare Google

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back