CC1101-868MHz-800mtrs

F

FL_KNV

Guest
Salut,
Vreau să utilizeze CC1101 transceiver (modulul) cu 868MHz bandă de frecvenţă de 800 de metri.Am plecat prin datasheet şi spune că puterea de ieşire este limitată numai la
10 dB.Vreau să ştiu dacă este posibil, pentru a atinge 800 de metri.Poate fi crescută la distanţă de un direcţional antenă (dar low-cost este criterii).Eu nu sunt un expert în proiectarea RF deci te rog ajută-mă.

HI
Cu puterea de ieşire 10dBm său nu este posibil pentru a obţine 800mtrs, practic, cu pcb antenăExistă doar două modalitate de a realiza 800mtrs

Ca pe teoria 6dB creştere în putere dublă de acoperire, astfel încât

1.Adauga externe 5dB amplificator de putere sau
2.Utilizaţi 6dBi obţine antena (dar acesta va fi scump) sale foarte greu să obţii 6dBi obţine fie cu PCB antena sau Chip antenă

Cred că pentru a lua în considerare pierderi 800mtrs în mediu mai bun pentru a utiliza externe amplificator de putere

Link bugetul de analiză trebuie să ia în considerare nu numai de puterea de ieşire, la distanţă, frecvenţă şi antenă câştig, dar, de asemenea, receptor sensibilitate pentru o anumită rată de date.

Această parte are o conexiune la antenă.Cu alte cuvinte, el are o interne sp2t comutator pentru a selecta transmite sau primi funcţii.Deci, doar adăugarea unui amplificator pentru a creşte puterea, nu vor funcţiona.Tu ar trebui sa avem o pereche de externe sp2t comutatoare şi un amplificator, care a lucrat doar atunci când au fost de transmisie.Aceasta se poate face, dar este un pic cam complicat.

Dacă acesta este un sistem fix de poziţie,
aş merge cu cea mai mare câştig de antenă.Puteţi uşor imprima o direcţional antenă pe pwb,
cu toate că aceasta va fi ceva mare.

Ca o observaţie suplimentară, de SRD regulamente nu permite nici un PA sau o antena mai mare directivitate în această bandă.Dar juridice aspect ar putea fi irelevante pentru o singură cerere.

Poate, poate nu.Dacă el este la 869.400-869.650 MHz, el ar trebui să aibă posibilitatea de a utiliza 500 mW ERP.

http://focus.ti.com.cn/cn/lit/an/swra040/swra040.pdf

Multumesc mult baieti pentru informaţii valoroase.Sper TI va posta o trimitere pe site-ul de design pentru 25mW sau cererea de 500mW lor chips-uri.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back