caut pentru colaborare MIMO UWB

A

Ana-Maria

Guest
Bună ziua tuturor!
Caut colaborare cu cineva care vrea să discute despre subiectul diferite de comunicaţii radio.Domeniul meu este post de radio (bandă îngustă, wideband, UWB, MIMO).Caut un persoane / grup să lucreze împreună, să publice articole şi cărţi.Radiocomunicaţii domeniu este pasiunea mea si vreau sa o mai afla mai multe!
Sunt un 3a ani doctorand si teza mea este de aproximativ MIMO Wideband / UWB canale.

Sa va intreb seriousity!

Mulţumesc
Ultima editare de către Ana-Maria pe 08 ianuarie 2009 12:51; edited 1 time in total

Salut,

Sunt interesat în zona dumneavoastră.Eu mi-am făcut în MS EE la SMU, Dallas,
Statele Unite ale Americii.I-am scris o teză care are mai multe de a face cu capacitatea de canal.Lasă-mă să ştiu despre planul de detaliu.

Mulţumesc.

La acest momente Sunt în curs de dezvoltare un BM / UWB canal model.Aceasta include gruparea fenomen, frecvenţa selectivitate de canal şi frecvenţa selectivitate de antene.De asemenea, am studiat MIMO canal de capacitate (pentru o perioadă scurtă de timp).
În viitor, sper să aibă posibilitatea de a efectua măsurători ale BM / UWB post de radio (MIMO si / sau SISO).
Sunt studiaza la TUC EE, România.

Te rog, lasă-mă să ştiu dacă aveţi o propunere cu privire la modul în care doriţi să începeţi noastre de colaborare.

Cu respect!

Ana,

Vă mulţumim pentru detaliu informaţii.Dă-o anumită perioadă de timp pentru a face unele cercetare si voi sa ma intorc la tine, urgent.

Ce mă întrebam este, ambele MB-OFDM şi UWB @ 60GHz (WiMedia versiune) nu utilizează MIMO, deci
dvs. de cercetare va fi de mare valoare pentru viitor?Te pot ajuta scrie Matlab / cod C & rula simulări, dar eu nu sunt foarte bune în teorii ..

Vă mulţumesc pentru răspuns.Acesta va fi un mare lucru, dacă ai pune în aplicare model matematic care sunt în curs de dezvoltare.Mai am nişte ecuaţii matematice de a se dezvolta.

Cu respect!

MIMO informaţii teoria / mimo canal de modelare
gtalk: baggioamdyang (at) gmail.com / msn: njuptdarkness (at) hotmail.com

Sunt dispus să te ajute cu Matlab / Simulink simulări, deşi nu
sunt atât de bun la MIMO

Aş sugera chiar şi de a folosi acest forum pentru sugestii şi simulare de lucru

Sunt un doctorand care se face o cercetare pe MIMO-mB-OFDM, folosind turbo produs de codificare.Sper ca pot partaja o idee şi de a ajuta fiecare cu mai multe alte discutii.
Husna
nhusna (at) citycampus.utm.my

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back