Care sunt piese standard de celule?

P

praneshcn

Guest
hi, Wat sunt piese din celule BTS? ceea ce se înţelege 9track mea, 12track STD celula? wat este d dif BT 2 de mai sus? care unul este avantajos?

Câte piese înseamnă cât de mare este celula. în mod normal, 8 lambda este o cale, dacă eu am dreptate. Aceasta depinde de tehnologie.

Bună, o piesa este de aproximativ spaţiere minimă între metal1 şi metal1 intermediar într-un nod de tehnologie. Track este, în general, utilizat ca o unitate pentru a defini înălţimea celulei std. o celulă de 12 track-ul va fi mai înalt decât o celulă piesa 9. de 12 de celule DTS track-ul va fi mai inalt, ceea ce înseamnă mai mult spaţiu de rutare metal1 este disponibil în cadrul celulei, prin urmare, celulele vor fi mai rapide. în cazul în care ca într-o celulă nouă pistă, celula va fi compact, dar viteza este mai puţin comparativ cu 12 track. 9track -> zona mai puţin, mai puţin faţă de viteza de 12 12tarck cale -> zona de mai mult, mai mult de viteză în comparaţie cu 9 Trac Salutari Nav

hi poate eloborate u pe relaţia dintre mai multe metal 1 disponibilitatea spatiului de rutare şi viteza de celule standard ......................

Să presupunem că aveţi o poarta NAND. Acum, cu aceleaşi W / LS transitor dacă faci layout in 9 piese şi 12 trasee, apoi 12 aspectul liniei porţii NAND ar fi oarecum în mai subtire, dar mai inalt de 33,33%. Deoarece este mai înalt aceasta înseamnă că există mai mult spaţiu orizontal disponibil pentru rutare în această celulă piesa 12, comparativ cu celula piesa 9. Parikshit

hi praneshcn, fundamental de bază este simplă, celulele mai mari a condus mai bine capablity, decât celulele lor normale echivalente. adică vor fi mai rapid decât părţile lor normale contra Salutari Nav

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back