Care sunt aceste eroare din LVS: psub_StampErrorMult

D

DoYouLinux

Guest
Bună tuturor,

Am încercat să rulaţi LVS, dar am găsit următoarele mesaje de eroare:

psub_StampErrorMult

psub_StampErrorConnect

Pot fi neglijate sau avem nevoie pentru a stabili unele lucru în LVS fereastra (I utilizare Assura)?

DoYouLinux a scris:

Bună tuturor,Am încercat să rulaţi LVS, dar am găsit următoarele mesaje de eroare:psub_StampErrorMultpsub_StampErrorConnectPot fi neglijate sau avem nevoie pentru a stabili unele lucru în LVS fereastra (I utilizare Assura)?

DoYouLinux a scris:

Bună tuturor,Am încercat să rulaţi LVS, dar am găsit următoarele mesaje de eroare:psub_StampErrorMultpsub_StampErrorConnectPot fi neglijate sau avem nevoie pentru a stabili unele lucru în LVS fereastra (I utilizare Assura)?

DoYouLinux a scris:

aceasta va depinde de acest proces.toate răspunsurile dumneavoastră pot fi corecte.Am o experienţă în care aveţi de a pune un strat suplimentar de pe unele pe substrat NMOS să-l diferenţieze de alte substraturi.ele nu sunt conectate la aceeaşi vss.de utilizare a strat este de a arăta că acestea nu trebuie să fie conectate la aceeaşi vss.

DoYouLinux a scris:

forkschgrad a scris:

aceasta va depinde de acest proces.
toate răspunsurile dumneavoastră pot fi corecte.
Am o experienţă în care aveţi de a pune un strat suplimentar de pe unele pe substrat NMOS să-l diferenţieze de alte substraturi.
ele nu sunt conectate la aceeaşi vss.
de utilizare a strat este de a arăta că acestea nu trebuie să fie conectate la aceeaşi vss.

Triplu de bine s-ar putea rezolva problema, dar, poate ai să-l utilizaţi?Ar trebui să acest disc cu proiectantul.

În aspect Psub de contact pe care le-aţi conectat în diferite punct.puteţi rezolva această eroare în două astfel:
1) găsi plutitoare de contact, şi conectaţi-le pe toate impreuna, dacă puteţi.
2) Folosiţi msub strat separate pentru a le logicaly.

Pa

DoYouLinux a scris:

Bună tuturor,

I-au confruntat cu această eroare atunci când i mizerie rula LVS.De circuit este de potrivire, dar:
psub_term_StampErrorFloat

psub_StampErrorFloat.

Unii dintre voi a spus că ar trebui să se conecteze toate psub de contact, dar ceea ce este psub contact heres?Şi cum pot conecta le impreuna?

Mulţumesc

test_out a scris:

Bună tuturor,I-au confruntat cu această eroare atunci când i mizerie rula LVS.
De circuit este de potrivire, dar:

psub_term_StampErrorFloatpsub_StampErrorFloat.Unii dintre voi a spus că ar trebui să se conecteze toate psub de contact, dar ceea ce este psub contact heres?
Şi cum pot conecta le impreuna?Mulţumesc

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back