Care este viitorul MMIC / RFIC Design?

P

Puppet1

Guest
Chiar acum, piaţa chip este în jos.

În MMIC, LMDS şi MMDS ambele au fost zadarnice.Radar Auto Coliziunea a fost în lucrările de ani de zile.Ele sunt de lucru pe 60GHz CMOS şi SiGe Wireless LAN.

Este aceasta toate necesare?Ce aplicaţii comerciale va conduce atât RFIC si design MMIC în viitor?Care tehnologia va câştiga afară?SiGe?90nm CMOS?GaAs?InP?Vă rog să trimiteţi toate comentariile!

Puppet1,

Tehnologii întotdeauna genera sau re-invente de noi aplicaţii.
Una dintre tehnologiile interesant de azi este, aş spune, WPAN şi reţelele de senzor wireless.Uită-te la overhyped () Bluetooth, WLAN şi (de a deveni overhyped) Zigbee activităţi de RFIC.Aş recunosc că am supt de valul Zigbee, dar viitorul finalul acestui tehnologie este discutabil.

Doar câteva gânduri prostie.

Toate cele mai bune

Cred că, în prezent sunt, în principal rfic blocuri de emisie-recepţie utilizate în comunicare, în cazul în cazul în care piaţa de aşchii de comunicare este în jos în viitor?

Eu cred că era este de peste: tehnologie crearea de noi pieţe.totul este atât de client condus acum.

Mă simt într-adevăr am grijă de incertitudine a furture.Şi,
Mă simt atmosfera este foarte scăzut în industria de EE.

În viitor, RFIC si ASIC sunt integrate într-un singur cip bazate pe tehnologie CMOS.DST este o altă direcţie.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back