Care este scopul de a face o fanout pe un cip SMT?

Z

ZackG

Guest
Care este scopul fanout?Prin aceasta vreau să spun un pas prin care stabileşte autorouter tampoane circulare mici de lângă pinii conectate pe un cip SMT.

Deşi nu sunt prea sigur ca nu am făcut acest lucru, dar mi-ar presupune că este, astfel încât există o cale STD de piese ieşire departe de IC, care este bun pentru conductivitate termica, AOI, T bun / t spaţiere etc

Apoi, de la fan'ed dintr-pad care le puteţi urmări apoi off în cât mai multe direcţii cum doriţi.

Poate?

Când utilizaţi SMD tampoane în PCB, aceste tampoane pot fi accesate doar pe un singur strat.Pentru a accesa un pad-SMD dintr-un alt strat de PCB necesită o prin intermediul numit VIAS de evacuare şi fire de evacuare sunt utilizate pentru a conecta pad SMD, prin intermediul a creat.Prin urmare model generate cu fire de evacuare şi VIAS se referă la procesul de creare a fanout pattern.The VIAS dispersie pentru dispozitive SMD la bord dvs. de circuit imprimat este numită fanout.

Tha e ceea ce m-am referit, descriere bună Ajish ...

Sensul Fan-out este, de obicei distanţa minimă de la rampa de la via.Motiv de a avea un fan-out, şi nu prin intermediul a pune în legătură directă la rampa este că doriţi să aveţi izolare masca de lipire între pad şi prin intermediul a evita, prin intermediul steeling lipi de tampon în timpul procesului de lipire.

Thank you guys!Asta a fost de foarte mare ajutor!M-am prins acum!

Bună ziua .....

În cazul Surface Mount dispozitivele ataşate la faţă-verso sau panouri multistrat, fiecare componentă tampon este, de obicei legat printr-o lungime de scurtă piesă la o prin care formează o legătură cu alte straturi de efectuarea, şi acest lucru prin intermediul este cunoscut ca un fan-out prin intermediul.Fan-out pe termen prin intermediul este, în general, de asemenea, luate pentru a include orice VIAS care intră în interiorul amprenta dispozitivului (sub corpul aparatului).Unii designeri încercare de a diferenţia aceste VIAS de cele care nu intră în amprenta dispozitivului de referindu-se la ele ca fan-in VIAS, dar aceasta nu este o industrie pe termen standard.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back