Care este diferenţa dintre opamp de aprovizionare unică şi dual?

L

leohart

Guest
Ambele nu au PIN-ul la sol, ci doar V si V-pini de aprovizionare în timp ce opamp unică de alimentare: V -> Vdd, v--> GND.Opamp dublă de alimentare: V -> Vdd v--> VSS.Dar cum nu opamp cunosc această diferenţă în configuraţie de aprovizionare?Cred că fiecare opamp pot fi utilizate ca furnizarea unică sau dublă depinde numai de modul în care vă conectaţi V si V-pini de aprovizionare, Deci, de ce avem încă dif singur / opamps de aprovizionare cu dublă?
Oricine stie de ce? PLS da comentariile tale, thx!

PS: În Razavi, el întotdeauna a conecta un ckt la Vdd în partea superioară, şi să GND în partea de jos.Gray conecta întotdeauna Vdd şi VSS.Unele cărţi au avut alti atât configurations.But se pare BJT folosiţi întotdeauna Vdd şi VSS, dar CMOS pot utiliza atât Vdd şi GND sau Vdd şi VSS.
Există vreo diferenţă aici? Pot utiliza Vdd / GND şi Vdd / VSS alternativ, în toată această ckts?

Folosind materiale dual va permite de ieşire pentru a Swing atât - şi , aproape feroviar de la calea ferată.În cazul în care calea ferată - este conectat la GND de aprovizionare, cu o singură ieşire va Swing de la doar de mai sus de la 0 la puţin sub feroviar.Pe care le utilizaţi depinde de cerere.Dacă aveţi doar o amplificarea de la un circuit cu un teren comun, apoi furnizarea unică este ok.Sau presupunem că doriţi să amplifice o undă sinusoidală, cu un centru de referinţă zero, atunci trebuie să utilizaţi o alimentare dublă.Făcând o căutare pe net pentru teoria amperi op vă va oferi o mai bună înţelegere.

GrandAlf a scris:

Folosind materiale dual va permite de ieşire pentru a Swing atât - şi , aproape feroviar de la calea ferată.
În cazul în care calea ferată - este conectat la GND de aprovizionare, cu o singură ieşire va Swing de la doar de mai sus de la 0 la puţin sub feroviar.
Pe care le utilizaţi depinde de cerere.
Dacă aveţi doar o amplificarea de la un circuit cu un teren comun, apoi furnizarea unică este ok.
Sau presupunem că doriţi să amplifice o undă sinusoidală, cu un centru de referinţă zero, atunci trebuie să utilizaţi o alimentare dublă.
Făcând o căutare pe net pentru teoria amperi op vă va oferi o mai bună înţelegere.

Imi amintesc unele schemele opamp de la 80, care au un 5 conexiuni de aprovizionare V/GND/-5V dar utilizarea întreaga gamă 5 V/-5V pentru etapa de intrare şi de stadiul de ieşire.Nu este exact gaura gama, din cauza limitării de dispozitive în ceea ce priveşte gama de intrare sau ieşire comune Mod de dispozitiv de tensiune de saturaţie.Dar GND este utilizat în aceste opamps de a furniza unele circuitele electronice interne părtinire.Cred că mai târziu le-au respins conexiunea GND şi vă puteţi conecta cu Vdd şi VSS numai.

din epoca 741, opamp poate funcţiona fără pin.but GND fără PIN GND, care este diferenţa dintre Vdd / aprovizionare VSS şi Vdd VSS / aprovizionare GND, trec.de la will opamp stiu ca este de două aprovizionare polare sau un singur polari
corect?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back