Care este cel mai bun mod pentru a merge?

D

djalli

Guest
I se vedea PLD, SPLD, Gal, CPLD, desene şi modele FPGA.Am doar LogicWorks 4.0.În cazul în care alţii ca Modelsim, Xilinx merge?(în laboratoarele şcoala mea acestea sunt instalate şi eu chiar pot obtine copii ale acestora).about hardware?

Ce zici de
hardware-ul?in future.

Ce este mai uşor pentru mine să înceapă o educaţie în aceste domenii, cel puţin de a avea un medii oarecum solid
în viitor.

Sunt un rang inalt din Electronics în domeniul telecomunicaţiilor şi RF şi mai aproape ca am ajuns la lumea digitală face Distraţi-vă cu PIC uc lui.

Te rog ajuta-ma aici.

djalli

Deci, lasă-mă să vedem dacă am înţeles .. esti un tip RF care vrei sa faci de proiectare digitală ..Ei bine VHDL şi FPGA sunt un pic mai departe de acum.Tu ar trebui să înceapă prin învăţarea combinatorice şi secvenţiale de design digitale care vor oferi baza pentru proiectarea circuitele digitale ..În caz contrar, VHDL şi toate lucrurile FGA nu fac sens.Ia o carte buna pe i de design DIGITAL cred că, dacă sunteţi cu adevărat angajat într-o lună puteţi obţine o multime de înţelegere. Odată ce ştiţi cum să simplifice lucrurile combinatoriala, a crea maşini de stat, contoare, atunci aţi putea începe practicarea chestiile astea cu un .. PAL sau galMotivul este că acest arhitecturi necesită să te duci la cel mai scăzut nivel. Deci, una din aceste chip-uri putin este ca având un laborator DIGITAL ..aveţi posibilitatea să proiectaţi contoare, addders, multiplexoare, etc.Du-te cu un limbaj ca PALASM la programul aceste chipsuri.este foarte bun pentru a practica aptitudinile dvs. digitale de design. limbii este simpla si aproape de declaraţiile matematice logice ..Numai după care puteţi începe învăţarea unei limbi străine la nivel înalt, cum ar fi Verilog sau VHDL

Noroc

eltonjohn mulţumesc.

Ştiu VHDL pentru că i-am luat chiar şi printr-un curs de programare VHDL în şcoală am făcut unele proiecte (memmory simplu, contoare, Siftere, porti, adders cu desfăşura, etc), pe cont propriu pentru a te distra acel moment.Dar tot ce am făcut şi ceea ce am făcut a fost în întreaga ModelSim în VHDL.

În cazul în care pentru a merge de acolo?Am nevoie de nişte DSP, Consiliul de FGPA a programa aceste coduri, în jetoane folosind VHDL sau PALASM.La fel ca si cum as face cu PIC?Atunci când cele mai importante circuittry să vină înainte.Există foarte puţine informaţii privind aceste circuit cunoscute pentru mine au fost pot referi VHDL-programate de circuite.Sau I chiar dont know care este cazul pentru mine.

Este orice carte buna pentru a merge în cazul în care îndeplineşte de hardware software-ul.Nu stiu cum de a lega aceste două lumi.

mulţumesc din nou

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back