Care este cel mai bun carti / lucrari de referinţă de tensiune pe bandgap?

B

beabroad

Guest
Care este cel mai bun carti / lucrari de referinţă de tensiune pe bandgap?

te rog da-mi niste sfaturi, multumesc.

Nu ştiu dacă este cel mai bine, puteţi să o trimită
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=112642

Salut,
Cred că logic Circuitul proiectarea şi amenajarea de către Jacob Baker, şi proiectarea de circuite analogice de către Razavi este cel mai bine pentru proiectarea de referinţă Bandgap.Mai bine să treacă printr-Baker pentru bună înţelegere theorectical.

Uita-te pentru "referinţe tensiune. Din Dioduri de înaltă precizie pentru a Ordine Bandgap Circuits", de Gabriel A. Rincon-mora şi lucrări IEEE.

Am documentele de urmatoarele domenii, în cazul în care doriţi pot trimite-le la tine.
--------------------------------
IEEE JOURNAL OF SOLID-STATE circuitelor, voi.37, NO.4, aprilie 2002
Un sub-1-V-15 ppm / C CMOS Bandgap de tensiunea de referinţă, fără a necesita
Low Voltage Device Threshold
Ka Nang Leung, Student membre, IEEE, şi Philip KT Mok, Senior Member, IEEE
----------------------------------------------
IEEE JOURNAL OF SOLID-STATE circuitelor, voi.38, NO.7, iulie 2003
Reducerea la minimum a mecanica-Stress-Induced inexactitate
în Bandgap Voltage References
Fabiano Fruett, Gerard CM Meijer, şi Anton Bakker
-------------------------------------------------- -----
IEEE JOURNAL OF SOLID-STATE circuitelor, voi.38, NO.3, martie 2003 561
A 2-V, 23 - de 5,3-ppm / C Curbura-CMOS compensate
Bandgap Voltage Reference
Ka Nang Leung, membre, IEEE, Philip KT Mok, Senior Member, IEEE, şi Chi Yat Leung, Student membre, IEEE
-------------------------------------------------- --------------
IEEE TRANSACTIONS pe circuite ŞI SISTEME II-a: briefuri EXPRESS, voi.53, NO.8, august 2006 667
Noua Curbura-Compensaţii pentru Tehnica CMOS
Bandgap de referinţă, cu Sub-1-Operation V
Ming-Dou Ker, Senior Member, IEEE, si Jung-Sheng Chen, Student membre, IEEE
-------------------------------------------------- ------------------------

cartea de mora ricon şi thisis sa pe picătură de reglementare a scăzut în sugerează foarte efficiecnly despre BGR.

Ivar4ever Dragă,

Vreau să am aceste documente, poti sa trimis-o la da01667 (AT) yahoo.com.hk

Mulţumesc

Dacă doriţi să citiţi cărţile pe care le pot citi "Design de analog CMOS de circuite integrate" Behzad Razavi.
Dacă doriţi să citească ziarele, cred că acest document este foarte util pentru tine în "http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=404520 # 404520
".

de fapt, există multe documente legate de pe acest subiect, vă puteţi conecta la baza de date IEEE, în general, este disponibil pe site-ul şcoală, şi puteţi căuta documentele legate de referinţă cu privire la yout bandgap.

Cred că de hârtie IEEE este în cele mai bune referinţe, cărţi care a menţionat acest subiect este destul de simplu.Unele carte clasice, cum ar fi PRGray., Allen, Razavi toate au făcut unele reprezentări

Mă simt "CMOS Circuitul de design si layout" de Jacob Baker este de costum pentru tine, este uşor şi bună înţelegere theorectical.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back