Care domeniul electronic ar trebui să studieze?

S

sparky

Guest
Lucrez deja în domeniul electronic. Dar acum eu sunt dificil de a decide ce tip de am nevoie pentru a studia?

Eu nu inteleg ce inseamna u ... va rugam sa elaboreze o ...

Ce vrei sa spui electronic depus? Ar putea sa fii mai specific .. Cred că ar fi mai bine dacă aţi schimba, dacă doriţi, într-o zonă care este mai aproape de zona dvs. de prezent.

Există o mulţime de sucursale în electronică field.Choose domeniu care se potriveşte interesul dvs. în caz contrar situatia ta ar fi la fel ca şi gheaţă, în Islanda, care încearcă să se topească, dar nu reuşeşte.

există multe domenii în electronică. depinde de interesul ur în cazul în care u au de a merge. dar ceea ce eu cred că în funcţie de mine u pot merge pentru linia de sistem înglobat acest lucru este cel mai bun linie în acest timp. şi U a se vedea, în următorii 7 sau 8 ani să devină principalul domeniu de interes este Electonics încorporate linia de toate vreau să merg pentru această linie. bcz în acest program, de asemenea, în aceasta. care, de asemenea, cunoscut sau pentru a afla cu u dacă u aleg această linie. şi altă linie este linia de comunicare, care este cel mai bun, de asemenea, una, dar u cant extinde auto ur mult mai mult în această linie. aici, un set de u nivel şi în zona de ur între care. linie de instrumente în aalso Electronics este unul dintre cel mai bun prieten, la final, am din nou sugerez u de a merge în linie încorporat. Am trimis, de asemenea, unele u pentru încorporat

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back