calcula canal-modulare lungime de la proces

F

field_catcher

Guest
Dear All,

Am văzut unele posturi cu privire la această problemă.Dar nimeni nu spune cum să "Se calculează" lambda de la parametrii de proces.Ştiu cum să măsoare Lambda, prin efectuarea de simulare.Dar vreau să ştiu cum să calculeze prea.

Justifcation mea la această întrebare este:

Lambda este listată ca un prameter la nivelul 1 şi 2 de model, dar nu şi la nivelul 3 model.Trebuie să existe o ecuaţie, putem obţine lambda de la nivelul de 3 parametrii de model.

Poate cineva ajuta?Nu contează cât de complexe sau dificil, ecuaţia este?Thank you all!Jianhong

XXI wiek przyniósł nam wiele przydatnych urządzeń, bez których dziś nie wyobrażamy sobie życia. Jednym z najbardziej docenianych jest telefon komórkowy, który na przestrzeni wieloletnich zmian, stał się wielofunkcyjnym smartfonem. Jego funkcja jest bardzo zbliżona do tej jaką pełni komputer.

Read more...

λ = sqrt (2ε/qNa) / (2 * L * sqrt (VDS-Veff phi))

ε = permitivity a substratului
q = taxa de electroni
Na = concentraţia de impurităţi a substratului
L = lungimea
Veff = Vgs-Vt
Phi = construit în potenţiale între difuzie şi substrat

Simularea unui tranzistor singur vă va da rezultate mai bune, totuşi.

Id-ul parcelă vs Vds pentru Vgs diferite şi se măsoară panta curbei din regiunea SAT şi lambda utilizarea = (ID2-ID1) / (Vds2-Vds1)

hope this works

Carne tocată,

Multumesc pentru ecuaţia.Poti sa-mi spui unde tu a lua ecuaţia (de exemplu, de referinţă)?Mulţumesc!Jianhong

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back