Cadence IC5 şi SpectreRF

R

RF_Router

Guest
Salut,

Am o întrebare.Este SpectreRF este o parte a IC5?

Mulţumesc
RF_Router

Salut,

da, este.Spectrul este implicit condiment simulator în ic5 şi spectrerf este rf-extention de spectru.ambele sunt incluse în ic5.

salutări,
hqqh

salut,

la T Zul:
ştiu eu, spectreRF este, de asemenea, incluse în ic446.Deci, de ce ar trebui să fie incluse în ic533, nu şi în versiunile anterioare?

salutări,
hqqh

IC4.46 4,47 5,0 5,33 include toate spectru cu diferite versiuni.

Are AN1 cunosc differece de spectru, spectreS, hspiceS, şi aromat?Sunt un newbie pentru utilizarea IC5 pentru proiectarea IC.

Puteţi folosi şi IC5.0isr2 pentru linux
este o versiune

Gianni

Bună tuturor,

Am dificultăţi instalarea IC5 pe Linux 7.3.Poate cineva sa-mi spui cum să setaţi variabilele de mediu pe care le va încărca automat?

Mulţumesc
RF_Router

RF_Router a scris:

Bună tuturor,Am dificultăţi instalarea IC5 pe Linux 7.3.
Poate cineva sa-mi spui cum să setaţi variabilele de mediu pe care le va încărca automat?Mulţumesc

RF_Router

Max tilhu,

Cred că am instalat corect pentru că a trecut prin întreaga instalare nici o problema.

Am probleme de înfiinţare a variabilelor.Eu nu prea ştiu cum să o fac.Am intrat în variabilele în CSH (cshell) manual.Dar am avut o problemă cu fişierul de licenţă să fie difuzate.
Deci, prima este nevoie de câteva ori, până când mi-am pus în variabila de fiecare dată când acest lucru mă întreb cum se face în mod automat când am login ca root.

Mulţumesc
RF_Routertlihu a scris:RF_Router a scris:

Bună tuturor,Am dificultăţi instalarea IC5 pe Linux 7.3.
Poate cineva sa-mi spui cum să setaţi variabilele de mediu pe care le va încărca automat?Mulţumesc

RF_Router

Mediile am stabilit pentru rularea IC5 sunt
1.CDS_LIC_FILE,
ceea ce indică fişierul de licenţă care conţin IC5 caracteristici;
2.CDSDIR,
ceea ce indică <$ cds_inst_dir> / tools (şi necesitatea de a "ln-s tools.lnx86 instrumente" primul);
3.CDS_INSTALL_DIR, care este stabilit la $ CDSDIR / dfII;
4.PATH, adăugaţi $ CDSDIR / bin şi $ CDS_INSTALL_DIR / bin pentru a căuta calea; în sfârşit,
5.LD_LIBRARY_PATH, adăugaţi $ CDSDIR / lib

Pentru a invoca icms, folosesc
icms-use24 &

Succes!

Max tlihu,

Ştii cum să facă această setare incarca automat în Linux?

Mulţumesc
RF_Router

Aveţi posibilitatea să setaţi-o pe coajă dumneavoastră sau setaţi-o pe alias comandă.

RF_Router,

crea fişierul în casa ta dir: ~ /. profil

Adăugaţi la aceasta:

--------------------------------
CDS_LIC_FILE = xxxx
CDSDIR = xxxx
CDS_INSTALL_DIR = xxxx
...
LD_LIBRARY_PATH = $ LD_LIBRARY_PATH: $ CDSDIR / lib

export CDS_LIC_FILE CDSDIR CDS_INSTALL_DIR LD_LIBRARY_PATH ...
--------------------------------

Modificaţi ...xxxx şi pentru toate celelalte setări.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back