Cadence eroare fatală: MN7. mosinsub: "JSW" are valoarea neobişnuit de 130 Pa / m

M

macg84

Guest
Buna ziua la toate, Când am rula simularea mea DC nu este aceasta eroare: comunicare de la spectru în "modn": "MN7", în ierarhia măgulitoare. MN7. mosinsub: "JSW" are valoarea neobişnuit de 130 Pa / m MN1.min ....... Următoarele ramuri formeze o buclă de ramuri rigide (şort) wher Cum pot şterge această eroare? Mulţumesc

[Quote = macg84] următoarele ramuri formeze o buclă de ramuri rigide (pantaloni scurti) wher Multumesc [/quote] S-ar putea avea zero, 2 de rezistenţă la surse, în paralel: un stimul şi o sursă (VDC)?

hi macg84, cum u rezolvat această problemă? bcz i eliminarea, de asemenea, această problemă. în ierarhie pentru a da globle AI surse de intrare folosind VDC între VDD şi sol. şi a dat o valoare de VDC pentru a = 5 Volt. şi fereastra de stimul i givine din nou valoarea de la sursa de tensiune 5 Volt. Este corect sau nu? ceea ce este sensul de "S-ar putea avea zero, 2 de rezistenţă la surse în paralel: un stimul şi o sursă (VDC)" im nu primesc acest lucru. PLZ PLZ răspuns cât mai curând posibil. multumesc.

Buna ziua, procedura ta mi se pare corect, pentru a rezolva problema mea, am decuplat cele două ramuri ale circuitului mele, dar sincer nu am înţeles în mod clar de ce i-am dat ca bug. Fii atent cu GND de circuit.I-ar ajuta mai mult, dar eu nu stiu ... pare rau

Exact ceea ce ai: 2 surse de tensiune (ambele cu o rezistenţă de ieşire de la 0 Ohm), în paralel. Acest lucru nu este permis. (Ce, pentru ca deja o diferenţă minimă potenţial -? Spun 5.0000001-5.0000000 V - ar produce o diferenţă de curent de o valoare infinită). Elimina doar fie sursa VDC sau stimul! Noroc, erikl

hi prieteni, am primit aceasta, ori de câte ori vom alege sursa de VDC vom defini valoarea de prea, astfel încât în ​​opţiunea de sursa de la nivel mondial nu ar trebui să dea valoare de sursă de curent continuu. dacă da, atunci valoarea de aici, de asemenea acest lucru arata eroare fatală.

Am avut 2 surse de tensiune (ambele cu o rezistenţă de ieşire de la 0 Ohm), în paralel. Acest lucru nu este permis. Deci, am avut pentru a le separa

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back