Cadence Allegro îndoieli-ghid eu pentru a genera gerbers

S

san2004

Guest
Salut,

Sunt nou la Cadence Allegro & instrument pentru a face unele modificări în consiliul de dosar am nevoie de tine de ajutor: --

1) Am să adăugaţi un antet 6 pin pe design actual, fără a importatoare netlist.I copiat o amprenta de 6 pini de la bord şi plasat în poziţia necesară & făcut rutare manual în layer.But de top acum numele afişat (ref DES) este J * deşi I sînt trying la spre scimbare it la J48 .. sa nu a luat ... aşa că am şters de IT & adăugat text ca "j48".Va adăugarea de acest rezultat parte la orice fel de scurtcircuitarea cu avioane?De asemenea, cum pentru a redenumi parte este adăugată ca J48??

2) De asemenea, pentru a menţine clerance dintre componentele-am să transfere le Little Bit .. am facut-o folosind comanda muta ... este corect?

3) Pls ghid eu pentru a genera gerbers.Avem Gerbers revizuire anterior astfel încât să putem compara cele gerbers cu gerbers nou generat.

4) Cum de a genera Auto-fişiere inserţie (XY coordonate) în Cadence instrument Allegro?

Sper ca de obicei, tu frnds mă vor ajuta pentru a afla soluţia.

Bunavointa de aşteptare pentru răspunsurile dumneavoastră.

Thanks in advance!

1 -> răspuns deja în forum,
2 -> Corect,
3 -> Este stright transmite, arunca o privire la MFG meniu.

Salut,

utilizat spometime Allegro spate şi confruntat cu aceeaşi problemă.
Eu aduc aminte doar o parte pentru adăugarea unei witout componenta adăugându-l în netlist.
trebuie să adăugaţi fişierul dispozitiv de conector pentru că dont know excatly Cum mi-am făcut, dar încercaţi că dintr tu vei a lua cu siguranţă rezultatul.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back