cadenţă incepator are nevoie de ajutor in 1st circuit!

D

dozy_walia

Guest
Salut,
Pot folosi fişierele model de nmos.m pentru NMOS 4 circuite PIN sau pot fi folosite pentru ckts PIN 3.numai?
Eu sînt achiziþie următoarea eroare în timp ce de simulare:
Q0 este un exemplu de trpnp model de nedefinite.
M0 este un exemplu de NMOS model de nedefinit
M1is o instanţă a pmos model de nedefinite.
Please help me!
Singh

Q0 este un dispozitiv care utilizează modelul BJT trpnp.
M0 MOS este un dispozitiv care utilizează modelul NMOS.
M1 este un dispozitiv care utilizează modelul MOS pmos.

So tu hsve de a utiliza nmos.m, pmos.m şi fişiere trpnp model.

Multumesc foarte mult pentru acest ajutor!
Problema a fost troubleshooted ..Am fost în măsură să nt de configurare a modelului iniţial calea!
Multumesc .... fr..Lol no 1 m-au ajutat ...Am Neways fost aici doar pentru a informa, astfel încât nici un om drăguţ ar suferi din cauza la mine!

I was folosire trpnp.m în loc de npn.m.
npn.m a fost utilizat pentru BJT şi pmos.m a fost folosit pentru ambele 3 & 4 circuit de pini.
Vă mulţumim!

acum im în invertor tutorial şi obţinerea de eroare =
xi0.m1: lungimea efectivă este mai mică sau egală cu zero.

Am schimbat L & W la un anumit interval, dar aceasta nu a ajutat.

Mai mult decât atât pentru un proiect de un alt necesitatea de a varia L & W la o distanţă anume şi de a se vedea graficul său simultan ...Pot să fac asta?Ştiu că pot varia de tensiune DC ac, precum şi toate că, în secţiunea Analysys, dar cum pot face acest lucru în cazul unor parametri fizici, cum ar fi lungimea şi lăţimea?
A putea i varia de performanţă, prin schimbarea orice alt parametru?
Multumesc sugestie fr

Există canal lungimea laterale de difuzie în fişierul de model?
Cred că de difuzie laterale vor fi scăzute din simulează.
Xi0.m1 este dispozitivul M1 în instanţă 0 (I0).Cred că I0 este simbolul invertit citat în simulare schematică diagram.Did a face modificări în lungime de doar pentru acest aparat?Dacă da, Vă rugăm să verificaţi modelul de fişier pentru a găsi valoarea de difuzare laterale.
Aveţi posibilitatea să modificaţi lungimea Xi0.m1 şi numai pentru a face
netlist pentru a găsi o lungime schimbarea este disponibil sau nu.

Multe mulţumiri pentru al tău post!
Vă rugăm să verificaţi modelul de fişier pentru a găsi valoarea de difuzare laterale.

Cum sa faci asta?

a verifica afară de fişier model.dacă modelul sunt incluse

Eu am setat calea modelul de la directorul de fişiere model şi nu există nici o eroare în legătură cu asta!Cu toate acestea, eu nu sunt în măsură să dau seama care am whould utilizarea în Spectre, Spectres, cdsspice ...A putut anyone rog spune-mi ce sunt acestea şi care 1 pentru care scop??Adaugă după 1 oră 54 minute:Am încheiat cu succes de simulare în Spectres, dar ori de câte ori i try-l în spectrul de încărcare de biblioteci, după modelul în loc de calea model de editare în Spectres.I a lua următoarele erori:Adăugat după 3 minute:
I a lua aproximativ 16 erori de sintaxă, în toate fişierele model de
pPar şi Ipar sunt folosite recursevly.

Eu nu sunt familiarizaţi cu modelul de mos.Trebuie să citiţi glosar model pentru a găsi parametru.

Eroare de sintaxă poate fi numele parametrilor modelului sau în format model nu este compatibil între simulatorul spectrS şi Spectre.
Vă rugăm să citiţi cdsdoc.

În ceea ce pentru mine, este hspice simulator defealt.

hspice Y?
Spectrul apare ca implicit ori de câte ori i a alerga simulari ....dar i cant simula 1 aceleaşi în Spectres n Spectre ...
Există metoda ne 2 do it?

Folosind hspice, software-ul synopsis hpsice trebuie să fie instalat.Simulatorul implicit poate fi definită în fişierul. Cdsenv.Am uitat pedepsei.

Dragi lxyangroc2000,
Multe mulţumiri pentru reacţia dumneavoastră.
Ai putea acţiona ca un naş la toate incepatori cadenţă prin furnizarea de experienţele dumneavoastră aici la noi.
Ne puteţi spune cum a putea i schimba simulatorul meu dafult în fişier. Cdsenv.Vreau să schimbăm acest lucru ca este nevoie de o mulţime de timp ori de câte ori i a comuta între simulatoare!
Multumesc în anticpation

Adăuga
string asimenv.startup simulator "hspiceS"

la dosar. cdsenv.

Trebuie să fii sigur că aţi instalat software-ul Synopsys hspice şi de licenţă.Dacă doriţi hspice
poate fi invocat în cadenţă CIW, sda, PSF, cdsaawaves caracteristică trebuie să fie în licenţă hpsice.

Este scris>> string asimenv.startup simulator de "Spectres"

Cu toate acestea, El acceptă Spectre în loc de .... sprectreS
Vă mulţumim pentru răspunsul dumneavoastră ..ceea ce priveşte ca pe o discuţie generală de cunoaştere!Cu respect!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back