c pentru a Verilog - există un program pentru asta?

7

7rots51

Guest
Buna ziua Sunt nou la proiectarea FPGA, știu că Verilog este un limbaj de programare de hardware, dar mulți dintre oameni sunt programatori c, există o modalitate de a scrie programe hardware cu limbajul C? există o modalitate de a converti AC program pentru programul său echivalent Verilog? vă rog, dacă există software care face acest lucru, da site-urile lor. Salutari

Am folosit HandelC de la Cel * oxica pentru un timp si eu sunt foarte multumit de ea, e foarte intuitiv și se poate scurta timpul de dezvoltare într-adevăr. Este un amestec de elemente de ANSI C, cu constructe specifice pentru hardware (de exemplu, module paralele). Puteți să-l interacționa cu VHDL / Verilog module, dacă aveți nevoie de mai multe funcționalități de nivel scăzut, dar acest lucru nu se va întâmpla prea des. Încercați hxxp :/ / www.celoxica.com pentru mai multe detalii.

Bogdanm Multumesc, Pot folosi HandelC cu nuclee disponibile IP?

Dacă dumneavoastră aveți o bază în formatul Edif îl puteți folosi cu cererea dumneavoastră. Am făcut niște timp în urmă și nu-mi amintesc întregul proces foarte clar. Oricum, trebuie să obțineți fișierul Edif din HandelC și fișierul de bază pentru Edif dvs. de IP și lăsați instrumentele FPGA fac amestec între ele. Eu cred că programul care face acest lucru pentru Xilinx este "par" (locul și trecere), deși aș putea fi greșit. Dacă vrei voi lua o privire la sursele mele vechi si, probabil, voi găsi undeva procedura exactă.

Este acolo mâner-C în jurul valorii de faptul că pot să-l încercați - sunet foarte puturos, dacă aș putea transforma unele dintre acestea C la VHDL

Acesta este în jurul valorii de și vă poate converti la VHDL. Puteți să-l lua de la Celo * ica lui pagina de descărcare: FXP :/ / downloads.celoxica.com / software

Ce fișiere ar trebui să descărcați? Are o susțină Verilog? Ce diferență cu SystemC?

în prezent, C nu este foarte eficient pentru a descrie problema hardware-ul, este popular pentru FPGA design sau CPLD cu VHDL sau Verilog.

Este mai bine să utilizați SystemC ca acesta este un limbaj liber. resursele c lingvistice pot fi folosite cu ușurință pentru dezvoltarea hardware-ul

hello berbec Desi C este puternic pentru a software de proiectare, cred că nu este foarte profesionist pentru a proiecta hardware-ul. În CPLD speciale, sau FPGA are mai flexibil, punerea în aplicare în C este mult mai dificil.

C la Verilog .. nici un fel! Îmi pare rău să fie brutală! .. dar HANDEL-C nu este un C ușor. nici nu este Verilog. Motivul este C este un limbaj de SECVENTIALA, dar VHDL, Verilog sunt limbi parellel.., Deși limba are o mulțime de similitudini, există mai puțin de acolo sunt mai multe asemănări. Definirea variabilelor fire .. și alte creaturi este de doar 10% din limba. Când aveți nevoie să specificați structurile paralele toate-ti indemanarea C nu sunt bune. va trebui să învețe o noi paradigme a le exprima., în acest caz, de ce nu invata limbajul VHDL sau Verilog .. dar c este de nici un ajutor mai puțin! handelC este o limbă frumoasă paralel, dar este un C augmentat cu constructe paralele. un programator C nu se poate converti la paralele prin magie El trebuie să fie conștient de LOGIC pe care o utilizează.. HandelC are primitive, care corespund la elemente logice prezente în FPGA-uri moderne .. astfel încât aveți nevoie pentru a fi curent pe cele pentru a fi în măsură să le instantia! Noroc ..

Hei, I dont intenționez să fie greu, dar doar pentru motivul că sunteți descărcări programatori dosent înseamnă că nu ar trebui să învețe Verilog sau VHDL sau, de asemenea, pe care le puteți obține cumva lucrurile în felul tau vechi același. Când vrei să faci hardware-ul, care este în mod necesar diferită de software-ul, se cuvine să utilizeze metode destinate pentru aceasta. Asa ca nu incerca sa taie scurt sau vei fi holbezi la Redline mai târziu. învățarea Verilog pentru persoanele informati în C nu este deloc dificil, alege doar din cartea Samir palnitkars pe Verilog și ar trebui să fie la lucruri în termen de 4 ore. Dar obtii ceea ce vrei este de gând să ia ceva timp, în funcție de eforturile tale.

Sa mai important să se înțeleagă proiectarea și exploatarea de logica în sine decât limba .. Dacă dumneavoastră merge de la un fond C Mi-ar recomanda doar de gând să Verilog, deoarece sintaxa este similară. Ar fi mult mai benefitial pentru a citi o carte sau două logică, apoi o carte de sintaxă Verilog, urmată de o carte de sinteză Verilog .. Sa nu o ușor drum .. dar asta e modul în care i-ar descurca .. jelydonut

deși c sau Verilog VHDL sau sunt, de asemenea, folosite pentru a proiecta FPGA sau CPLD, ele sunt foarte bune. dar am perfer la VHDL, structura ei este foarte lizibile.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back